.

.

New
Уникален стил лапи на Притежателя на торбичката за кучешки Какашек за многократна употреба Диспенсер за торби за боклук за Пътуване, парк и външна употреба Включв?

Уникален стил лапи на Притежателя на торбичката за кучешки Какашек за многократна употреба Диспенсер за торби за боклук за Пътуване, парк и външна употреба Включва 2 на руло торбички за кучешки какашек-Blueplaid

BGN 1.00

Налично
Налично

Може да се използва, когато кучето се разхожда в парка или пътува ♥ Уникални style paws - това е марката, която обичам хората, ние сме изцяло вземат предвид потребностите и безопасността на всеки домашен любимец. 【Торби за какашек с бърз достъп 】 Ние сме разработили отвор за извличане на борда, трябва само да се извлече следващия чанта за кучешки какашек от страничните отвори за извличане, което позволява да се спести време. 【Лесно се закрепва】 имаме конструкция с метална кука, която лесно прикрепляет опаковка за кучешки какашек до рюкзакам, поводкам, шлейкам, ошейникам и освобождава вашите ръце!.6 инча (9 * 5,5 * 4 см), а теглото му е : 0,079 паунда (0,036 кг) с една ръка, може лесно да се грабне, много лесно!.Повече не трябва да се търси в торби за боклук, когато ходите или дрессируете кучето си.Чанта за глупости - последният ни продукт, надявам се, той да ви хареса! ♥ ♥ Моля, обърнете внимание уникален стил лапите за пет доставки, ние ще проектира на повече продукти и ще ви предоставим повече възможности на продуктите, така че очаквайте! ♥ описание на продукта : Име : Държач на торбата за боклук Материал : чист памук, метални профили Опаковка : Диспенсер за какашек, състоящ се от 30 торбички за кучешки какашек.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория