.

.

New
Детска Чаша с Пингвин, Персонални Кафеена Чаша За Любителите на Пингвини, Чаша с Пингвин, Чаена Чаша с Потребителско име Пингвин, Подаръци с Пингвини За малки момич?

Детска Чаша с Пингвин, Персонални Кафеена Чаша За Любителите на Пингвини, Чаша с Пингвин, Чаена Чаша с Потребителско име Пингвин, Подаръци с Пингвини За малки момичета и момчета, Чаши с Пингвини, Подарък За любителите

BGN 33.97

Налично
Налично

Дизайн нанесен от двете страни на кафе чаши [ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ЧАША] : Кафеена чаша за Бебе Penguin white е изработена от висококачествена керамика, твърда и лъскава.Дизайн нанесен от двете страни на кафе чаши. Компактен размер удобен за носене навсякъде, на работа, на път, на лагер, на плажа и т.Сигурно за всички горещи или студени напитки. [ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ] : Ако се нуждаете от някаква допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.Разработени подаръци за всеки повод, рожден Ден, Свети Валентин, Коледа, Благодаря.Те също така могат да се използват в микровълнова фурна и съдомиялна машина.[Персонализиран подарък] : Тази изработени по поръчка кафеена чаша с детски пингвин ще стане страхотен и полезен подарък за любителите на животни, на жените, на мъжете, на майка, баща, деца, двойки, приятели, колеги, новородени или всеки, който обича пингвини. [ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ] : Ако се нуждаете от някаква допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас. [Най-ДОБРАТА ЧАША ПОРЪЧКА] : просто натиснете бутона "Конфигуриране сега", изберете размера, след това въведете името, което искате да конфигурирате.Те също така могат да се използват в микровълнова фурна и съдомиялна машина.Разработени подаръци за всеки повод, рожден Ден, Свети Валентин, Коледа, Благодаря. [Персонализиран подарък] : Тази изработени по поръчка кафеена чаша с детски пингвин ще стане страхотен и полезен подарък за любителите на животни, на жените, на мъжете, на майка, баща, деца, двойки, приятели, колеги, новородени или всеки, който обича пингвини.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория