.

.

New
Подаръци на Седмицата медицински сестри THYGIFTREE за жени, Подаръци за Нови Практикуващи медицински Сестри на Бала, едно Благодаря Подаръци за медицински Сестри, Пода?

Подаръци на Седмицата медицински сестри THYGIFTREE за жени, Подаръци за Нови Практикуващи медицински Сестри на Бала, едно Благодаря Подаръци за медицински Сестри, Подаръци rn за медицински сестри, Страхотни подаръци

BGN 0.33

Налично
Налично

И тя е представена в елегантна кутия за подарък 【Подарък е готов】 Всички нашите продукти са разработени така, че да може да се даде, те са представени в елегантна кутия за подарък, допълнителна опаковка не се изисква. 【Изискан начало декор】 Боядисани в цвят еспресо, нашия титуляр за кафе чаши, изработени от масивна дървесина, с прозрачни дървени зърно, той е здрав и привлекателен. 【Лесна инсталация】 Всички аксесоари са включени в комплекта.【Идеален подарък за медицински сестри】На стойка за чаши и чашите за вино прилага забавен надпис "Как медицинските сестри определят времето", което го прави специално разработен подарък за жени или мъже-медицински сестри.Това може да е чудесен коледен подарък, подаръци за седмицата медицински сестри, благодарственный подарък за сестра, подарък медицинска сестра за бала, подарък медицинска сестра за пенсиониране.Липсата на време или вие, не може да бъде там лично?Изпратете този внимателно подбран подарък за него / нея, точно до тяхната врата.Благодарение на лесният монтаж му може да виси на стената за да покажат на любимите си чаши. 【Подарък е готов】 Всички нашите продукти са разработени така, че да може да се даде, те са представени в елегантна кутия за подарък, допълнителна опаковка не се изисква.Ако някоя част от получената от вас стока е далеч от съвършенство, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема в рамките на 24 часа. 【Лесна инсталация】 Всички аксесоари са включени в комплекта. 【Следпродажбено обслужване THYGIFTREE】 Ние се ангажираме да предоставим на клиентите задоволителен опит.Липсата на време или вие, не може да бъде там лично?Изпратете този внимателно подбран подарък за него / нея, точно до тяхната врата.Нашият държач за чаши и чашите за вино са внимателно опаковани в пузырчатую филма, за да се осигури добра опаковка при получаване. Забележка : Чаши, и чаши в комплекта не са включени.Този уникален и креативен стенен държач за чаши за вино, несъмнено ще се превърне в идеален подарък за любителите на кафе и вино. 【Изискан начало декор】 Боядисани в цвят еспресо, нашия титуляр за кафе чаши, изработени от масивна дървесина, с прозрачни дървени зърно, той е здрав и привлекателен.Това може да бъде чудесен подарък за Коледа или рожден ден за сестра, подарък за седмицата медицински сестри, подарък в знак на признателност медицинска сестра, подарък за абитуриентски бал, подарък за пенсиониране на медицинска сестра.Този държач за чаши идеален за захващане под шкаф и не заема много място, създаване на ретро декорация за кухнята, трапезарията или кафе-бар.

Подробности

Material:
Solid Wood Color
Новинка

Подобни продукти в категория