.

.

New
Подаръци на 76-ия рожден ден за жените 1947 - Кафеена Чаша, Подаръци за Рожден Ден на най-добър Приятел за Жени, Честит Рожден Ден Подарък за жени, Които Навършва 76 Годин?

Подаръци на 76-ия рожден ден за жените 1947 - Кафеена Чаша, Подаръци за Рожден Ден на най-добър Приятел за Жени, Честит Рожден Ден Подарък за жени, Които Навършва 76 Години, Идеи за подаръци на 76-ия рожден ден за жена,

BGN 9.04

Налично
Налично

✅Забавна бяла утайка от чаша, подаренная 76-годишна жена за рожден ден, е задължително да се хареса на всяка 76-годишна жена ✅Висококачествен пълноцветен сублимационный отпечатък върху този подарък на 76-ия рожден ден създава ярки, трайни и безоловен дизайн за вашата безопасност.✅Подаръци на 76-ия рожден ден за жените най-високо качество, произведени от висококачествена бяла керамика Orca, за ваше удобство може да се мие в миялна машина и микровълнова печка. ✅Тази фантастична чаша 76 може да освежи още повече, като се поставя вътре Допълнителни подаръци, като стикери, магнити, бонбони или утайка от кафе и чаени торбички. ✅Уникално декорирани кафеена чаша за декорация на партита в 76-ия рожден ден за нея, гордо напечатанная в САЩ и от двете страни.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория