.

.

New
Чехли от високопланинско крави MIANCHENG, Шотландски Чехли от Високия, едър Рогат добитък, Пухкави Чехли от волска кожа, вълна Kawaii, Шотландски Чехли от волска козина, Не?

Чехли от високопланинско крави MIANCHENG, Шотландски Чехли от Високия, едър Рогат добитък, Пухкави Чехли от волска кожа, вълна Kawaii, Шотландски Чехли от волска козина, Нескользящие Меки Топли Домашни Сладки Чехли

BGN 1.00

Налично
Налично

Модерен и сладък : Тези сладки чехли с коровьими любимци достатъчно стилни за домашни тапочек, можете също така да дарят тези сладки чехли на семейството си или приятели като коледни подаръци Здрави и топли : и чехли от волска кожа, вълна ще ви помогнат да се затопли.Характеристики : 1. Домашни чехли от волска кожа : сладък чехли от телешка кожа с уникален дизайн във формата на животното. Нескользящие и износоустойчивост : Тези сладки чехли от волска кожа имат нескользящую гумена ходила, така че не се страхувайте да се промъкнат дори към мокрия под. Меки и леки : Шотландски високопланински чехли за едър рогат добитък. Топли съвети : Ако имате широки крака или вашият размер на обувките се намира между тях, ние препоръчваме да се купуват по-голям размер.5 см/11,61 инча Забележки : 1.Подходящ за носене на жени / мъже от всички възрасти. Чехли от високопланинско крави : Чехли от високопланинско крави. Модерен и сладък : Тези сладки чехли с коровьими любимци достатъчно стилни за домашни тапочек, можете също така да дарят тези сладки чехли на семейството си или приятели като коледни подаръци.5 см /10,01 инча L:8. Топли съвети : Ако имате широки крака или вашият размер на обувките се намира между тях, ние препоръчваме да се купуват по-голям размер. Меки и леки : Шотландски високопланински чехли за едър рогат добитък.Тези шотландски крави приятно пухкави!Изработени от лохматого червени кожи, дълги рога, опашки, космати уши и очи, выглядывающих поради космати възли на темето. За многократна употреба : идеален за спални, хол, офис, апартамент, хотел и други ежедневна употреба.Увити ток е проектиран, за да ви е топло и комфортно.Осигурява комфорт на краката си, независимо от това дали носите чорапи или боси. Поради влиянието на светлина и ъгъл на снимане на действителния цвят на продукта може да се различават леко от цвета, както е показано на снимката., нескользящие дръжки на подметка и мека плюшена надмощие.Благодарение на симпатичному дизайн във формата на крави и произвеждат от меки материали, той изглежда лесно на краката, тъй като при ходене по облаците.Могат да се комбинират с красиви чорапи, лесно да се привлече вниманието на околните, идеален коледен подарък. Нескользящая : Здрава подметка от EVA позволява да излизам навън и вземете поща или разходки домашен любимец, без да се променя обувки, пере в машина и за нея е лесно да се грижи.

Подробности

Material:
Cotton
Size:
Size,Women(US),Men(US),Insole Length(cm/inch):
M:5.5-8,5-7,25.5cm/10.01in:
L:8.5-12.5,7.5-11.5,29.5cm/11.61in:
Notes:
1. Due to the effects of light and shooting angle, the actual color of the item may slightly differ from the color shown on the picture.:
2.Due to manual measurement, please allow size error of 1-2cm.:
Include::
1 Pair of Slippers:
Новинка

Подобни продукти в категория