.

.

New
Чехли от високопланинско крави MIANCHENG, Шотландски Чехли от Високия, едър Рогат добитък, Пухкави Чехли от волска кожа, вълна Kawaii, Шотландски Чехли от волска козина, Не?

Чехли от високопланинско крави MIANCHENG, Шотландски Чехли от Високия, едър Рогат добитък, Пухкави Чехли от волска кожа, вълна Kawaii, Шотландски Чехли от волска козина, Нескользящие Меки Топли Домашни Сладки Чехли

BGN 10.74

Налично
Налично

ВнесенУвити ток е проектиран, за да ви е топло и комфортно. За многократна употреба : идеален за спални, хол, офис, апартамент, хотел и други ежедневна употреба. Здрави и топли : и чехли от волска кожа, вълна ще ви помогнат да се затопли. Топли съвети : Ако имате широки крака или вашият размер на обувките се намира между тях, ние препоръчваме да се купуват по-голям размер. Меки и леки : Шотландски високопланински чехли за едър рогат добитък.Спецификация : Материал : памук Размер : Размер, Жени (САЩ), мъже (САЩ), с Дължина на стелка (cm / инч) М:5.Осигурява комфорт на краката си, независимо от това дали носите чорапи или боси., нескользящие дръжки на подметка и мека плюшена надмощие. Чехли от високопланинско крави : Чехли от високопланинско крави. Нескользящая : Здрава подметка от EVA позволява да излизам навън и вземете поща или разходки домашен любимец, без да се променя обувки, пере в машина и за нея е лесно да се грижи.Подходящ за носене на жени / мъже от всички възрасти.Подходящ за носене на жени / мъже от всички възрасти. Меки и леки : Шотландски високопланински чехли за едър рогат добитък. Топли съвети : Ако имате широки крака или вашият размер на обувките се намира между тях, ние препоръчваме да се купуват по-голям размер.Увити ток е проектиран, за да ви е топло и комфортно. Поради влиянието на светлина и ъгъл на снимане на действителния цвят на продукта може да се различават леко от цвета, както е показано на снимката.5 см/11,61 инча Забележки : 1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение в размер на 1-2 виж В комплекта са включени : 1 двойка от тапочек.Благодарение на симпатичному дизайн във формата на крави и произвеждат от меки материали, той изглежда лесно на краката, тъй като при ходене по облаците.Всяка двойка тапочек от волска кожа, изработен от висококачествени материали, които издържат на време и използване, което ги прави удобни за носене през зимата. Домашни чехли от волска кожа : сладък чехли от телешка кожа с уникален дизайн във формата на животното.Благодарение на симпатичному дизайн във формата на крави и произвеждат от меки материали, той изглежда лесно на краката, тъй като при ходене по облаците.5 см /10,01 инча L:8. Модерен и сладък : Тези сладки чехли с коровьими любимци достатъчно стилни за домашни тапочек, можете също така да дарят тези сладки чехли на семейството си или приятели като коледни подаръци.

Подробности

Material:
Cotton
Size:
Size,Women(US),Men(US),Insole Length(cm/inch):
M:5.5-8,5-7,25.5cm/10.01in:
L:8.5-12.5,7.5-11.5,29.5cm/11.61in:
Notes:
1. Due to the effects of light and shooting angle, the actual color of the item may slightly differ from the color shown on the picture.:
2.Due to manual measurement, please allow size error of 1-2cm.:
Include::
1 Pair of Slippers:
Новинка

Подобни продукти в категория