.

.

New
Червило WGUST Velvet Mist Гол Finish Lipstick Мързел Lipstick Shape - Устойчиви Matte антипригарная чаша За грим на устни, предназначена за мързеливи хора, подарък за Свети Валентин - Розов?

Червило WGUST Velvet Mist Гол Finish Lipstick Мързел Lipstick Shape - Устойчиви Matte антипригарная чаша За грим на устни, предназначена за мързеливи хора, подарък за Свети Валентин - Розова опаковка

BGN 2.33

Налично
Налично

?Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ! ! !? ?Има множество червила, блесков за устни и козметикаКомпактен и изтънчен дизайн го прави лесно преносим и удобен, позволява отново да нанася грим по всяко време и на всяко място.?【Дизайн във формата на устните】 Червило във формата на устните имитира дизайна на устните и е подходящ за повечето форми на устните. ?【Идеалният подарък за жени-момичета】 Комплект за Свети Валентин - розова опаковка с характерна червило, идеално подходяща за офиса, срещи, шопинг, за приятелски събирания.Можете да завършите си грим, леко пие устните, тогава той ще може бързо подкрасить в устата си и да спести много от времето, специално проектирани за мързеливи хора. ?Ако се интересувате, можете да кликнете, за да влезете в нашия магазин, за да видите по-качествени и евтини стоки очакват пристигането~ технически характеристики на : ✨Материал : паста ✨цвят : както е показано на фигура ✨тегло на опаковката : 25 ГРАМА ✨характеристика : матова ✨количество : 1 бр ✨Срок на годност : 3 години ✨пакет съдържание : 1 X червило. Полученият цвят е водоустойчиви покрития, не пропуска пот, не липнет, е здрава и не е лесно да избледняват, което позволява да се запази перфектния грим на устните през целия ден.ZITIANY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа. ?【Безопасна и хидратиращи】 Тази вълшебна пръчка съдържа полезни и овлажняващи съставки, които нежно и не предизвикват раздразнение, помагат за успокояване на устните, ефективно подхранват кожата на устните и създават усещане за комфорт, хидратация и шелковистости, не пересушивая устните.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория