.

.

New
Течна червило за устни Lip Glaze Lip Stain Блясък за устни не се придържа към чашата и е трудно да избледняват. Водоустойчив матово червило за устни, модифицирующая Продукт?

Течна червило за устни Lip Glaze Lip Stain Блясък за устни не се придържа към чашата и е трудно да избледняват. Водоустойчив матово червило за устни, модифицирующая Продукти за момичета (B, Един размер)

BGN 0.67

Налично
Налично

Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, винаги можете да се свържете с нас по електронната поща?Ако се интересувате, можете да кликнете, за да влезете в нашия магазин, за да видите по-качествени и евтини стоки очакват пристигането~технически характеристики на : ✨Име на продукта : държач за глазура червило✨със специално предназначение козметика : няма✨трябва ли да импортирате : няма✨срок на годност : 3 години✨грим ефект : промяна на цвят на кожата, цвят на✨съдържание на пакета : 1бр червило.ZITAINY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа.Направете си грим с помощта на тази червило.Съдържа полибутен, ланолиновое масло, растително масло, мини силициев диоксид Пигмент за овлажняване на устните.【Водна лъскава глазура за устни】 Безопасен и чист материал.За теб винаги има някой.Хидратиращ течна червило / балсам за устни, влажни устни, напукани устни и цвят не е лесно да избледняват.Лека текстура и хидратация предоставят усещане за шелковистости при безтегловност. 【Характеристики】Устойчив / Ярък / Овлажняване. ?Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ! ! !??Има множество червила, блесков за устни и козметика.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория