.

.

New
WGUST Нюанс за Цветя Увлажняющей Червило Хидратиращи Червила Желеобразная Цвете-Червило, Балсам за устни и Овлажняващ Хидратиращ Овлажняващ Крем за Сухи Растрескив?

WGUST Нюанс за Цветя Увлажняющей Червило Хидратиращи Червила Желеобразная Цвете-Червило, Балсам за устни и Овлажняващ Хидратиращ Овлажняващ Крем за Сухи Растрескивающихся устни

BGN 4.36

Налично
Налично

Моля, свържете се с нас навреме, ние ще се погрижат за вас 24 часа в денонощиетоU го Използвайте Отделно, за да нанесете блясък на върха на любимата си червило, или се комбинира с Подходяща подводкой, за да създаде перфектния блясък на устните. Овлажнява, успокоява и се грижи за сухи устни.U го Използвайте Отделно, за да нанесете блясък на върха на любимата си червило, или се комбинира с Подходяща подводкой, за да създаде перфектния блясък на устните. Нашият продукт е красив, и ние сме уверени, че той ще ви хареса. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.Ако Имате някакви въпроси.Ако Имате някакви въпроси. Нашият продукт е красив, и ние сме уверени, че той ще ви хареса. Продуктът може да бъде повреден по време на изпращане, ако са счупени продукт или не сте доволни от нашия продукт.Моля, свържете се с нас навреме, ние ще се погрижат за вас 24 часа в денонощието.Ние ще Ви предложим Решение. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Размер на опаковката : 8x2,5x2,5 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.Балсамът за устни Е идеален за хора със сухи устни или тези, които искат да бъдат меки, Vi, Нашият балсам за устни ще направи устните копринено гладка и подпухнали и през нощта, което ги прави хидратирана, мека и еластична.Нюанс за цветя увлажняющей червило Хидратиращи червила Желеобразная цвете-червило, балсам за устни и овлажняващ хидратиращ овлажняващ за суха растрескивающихся на устните Хидратиращ цвете червило хидратиращи червила желеобразная цвете-червило, балсам за устни хидратиращ овлажняващ за суха растрескивающихся устните Материал : пластмаса Цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория