.

.

New
Четка за дизайн на ноктите с орехи орех, Линия За чертане, Цвете писалка, Гел-лак, дръжка с мрамор модел, Инструменти за маникюр (Цвят: както е показано, размер: както ?

Четка за дизайн на ноктите с орехи орех, Линия За чертане, Цвете писалка, Гел-лак, дръжка с мрамор модел, Инструменти за маникюр (Цвят: както е показано, размер: както е показано)

BGN 33.32

Налично
Налично

2Подходящ за професионална или домашна употреба.С капачка, удобен за използване.Подходящ за хора, които особено обичат маникюр. Моля, се допуска отклонение от 2-3 виж. Моля, оставяйте малко отклонение на данните от измерванията.Подходящ за хора, които особено обичат маникюр Забележка : 1.Лесен за употреба и експлоатация.С капачка, удобен за използване.Идеален за нанасяне на линии и дребната фигура на върховете на ноктите.Лесен за употреба и експлоатация.Подходящ за професионална или домашна употреба. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.Материал дръжка : алуминиева сплав Материал на главата дръжки : влакна Тегло : около 10 грама Дължина на притежателя на дръжката : около 13,2 виж Дължина на главата дръжка : от около 5 мм, 7 мм, 9 мм или 11 мм, 15 мм и 20 мм Цвят : както е показано на снимката Характеристики и начин на употреба : Тя е изработена от материал, достатъчно дълготраен, за ежедневна употреба.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория