.

.

New
GUANGMING - Безжична Термоклеевая Дръжка Мини-Термоклеевая Дръжка с 120 Клеевыми Пръчки 2000 mah Литиева Батерия за Училищните работи Направи си сам, най-Бързият Ремонт на д?

GUANGMING - Безжична Термоклеевая Дръжка Мини-Термоклеевая Дръжка с 120 Клеевыми Пръчки 2000 mah Литиева Батерия за Училищните работи Направи си сам, най-Бързият Ремонт на дома

BGN 2.00

Налично
Налично

Магнитна капачка за съхранение се отваря и затваря плавно Изцяло алуминиев корпус, бутон с червена точка. Вградена литиева батерия с голям капацитет 2000 mah, която може да се използва в продължение на 2 часа наведнъж.Магнитна капачка за съхранение се отваря и затваря плавно. Интерфейс за зареждане тип C, ежедневна употреба ви дава възможност да избирате компютри, мобилни устройства и други устройства за зареждане. На изхода на лепило и има защитно покритие от топлинната изолация на материал, който може лесно да бъде използвана от децата и възрастните хора.Това позволява в по-голяма степен да се избегнат проблеми със произвежда чрез изпичане.Магнитна капачка за съхранение се отваря и затваря плавно. На изхода на лепило и има защитно покритие от топлинната изолация на материал, който може лесно да бъде използвана от децата и възрастните хора. Вградена литиева батерия с голям капацитет 2000 mah, която може да се използва в продължение на 2 часа наведнъж.Това позволява да се поддържа клеевую пръчка в чистота, когато тя не се използва, намаляване на загубите.Интерфейс за зареждане тип C, ежедневна употреба ви дава възможност да избирате компютри, мобилни устройства, захранване и други устройства за зареждане.След 12 процеси фина обработка.Това позволява да се поддържа клеевую пръчка в чистота, когато тя не се използва, намаляване на загубите. бързо загряване за 15 секунди, топлопроводимост, бързо загряване за 15 секунди и автоматично поддържане на постоянна температура.В същото време безжично управление е по-удобен за ежедневна употреба и преносимост.Добре дошли в нашия магазин, ние имаме много категории по ваш избор.В горната част На лепилен дръжката има предпазител, който може да се заключва, когато не се използва. Изцяло алуминиев корпус, бутон в червената точка.В същото време безжично управление е по-удобен за ежедневна употреба и преносимост.В горната част На лепилен дръжката има предпазител, който може да се заключва, когато не се използва.След 12 процеси фина обработка. Изцяло алуминиев корпус, бутон с червена точка. Магнитна капачка също така служи като място за съхранение, можете да сложите 3 лепило на пръчки, тя е лесна за използване.В горната част На лепилен дръжката има предпазител, който може да се заключва, когато не се използва. На изхода на лепило и има защитно покритие от топлинната изолация на материал, който може лесно да бъде използвана от децата и възрастните хора.Това позволява в по-голяма степен да се избегнат проблеми със произвежда чрез изпичане. Магнитна капачка също така служи като място за съхранение, можете да сложите 3 лепило на пръчки, тя е лесна за използване.

Подробности

Model:
Lithium Electric Hot Glue Pen
Color:
Dark grey
Power:
8W
Battery Capacity:
2000mAh lithium battery
Charging Method:
Type C
Battery Voltage:
3.7V
Working Hours:
2h
Charging Time:
2.5h
Input:
5V 1A
Glue Sticks Size:
7*25mm
Type:
A# package/B# package (optional)
Package Package:
A#:
Hot glue pen*1:
Glue stick*120 (random color):
Data line*1:
B#:
Glue stick*100 (random color) :
Новинка

Подобни продукти в категория