.

.

New
JASKFLY Динозавър Плюшени Играчки, Сладко Пиле Дизайн Динозавър Възглавница плюшена играчка Плюшен Играчка Удобен Диван Възглавница Парти Декорация за Деца, Възраст?

JASKFLY Динозавър Плюшени Играчки, Сладко Пиле Дизайн Динозавър Възглавница плюшена играчка Плюшен Играчка Удобен Диван Възглавница Парти Декорация за Деца, Възрастни Подаръци Приятелка (Тиранин рекс, 18x12 инча)

BGN 3.33

Налично
Налично

Възглавница Дино добре сшита с отлична прострочкой и може да се използва като украшение за мека мебел, автомобили, спални, детски стаи и т 【Напомняне 】 : Тези сладки плюшени играчки с динозаври идват във вакуумна опаковка.Външен вид в топъл оранжев цвят създава усещане за мекота, уют и стил. 【Професионално обслужване на клиентите】 : Обслужване на клиенти JASKFLY осигурява 24-часово онлайн-обслужване на клиенти и 30-дневен услуги връщане без причина ! !. 【Иновативен подарък】 : Това е страхотен избор и като подарък за любители на динозаврите. 【Професионално обслужване на клиентите】 : Обслужване на клиенти JASKFLY осигурява 24-часово онлайн-обслужване на клиенти и 30-дневен услуги връщане без причина ! !.Какво получавате : 1x Плюшени играчки. 【Иновативен подарък】 : Това е страхотен избор и като подарък за любители на динозаврите.Възглавница Дино добре сшита с отлична прострочкой и може да се използва като украшение за мека мебел, автомобили, спални, детски стаи и т. 【Креативен дизайн пиле】 : Възглавници-динозавър е направена от на живо пиле, придайте й блестяща форма и се превръщат в привлекателен динозаврика.След като отворите опаковката, моля, направете нещо, за да направите памук състояние, тогава той напълно се възстанови след 1-2 дни, сложи го на слънце, той по-добре ще се възстанови.【Креативен дизайн пиле】 : Възглавници-динозавър е направена от на живо пиле, придайте й блестяща форма и се превръщат в привлекателен динозаврика.След като отворите опаковката, моля, направете нещо, за да направите памук състояние, тогава той напълно се възстанови след 1-2 дни, сложи го на слънце, той по-добре ще се възстанови.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория