.

.

New
SZSS-Преносими АВТОМОБИЛ Многофункционален Сгъваем Контейнер За Вода за Миене на Коли Кофа, Варел за Туризъм на Открито Плат Оксфорд автомивки Риболов, Къмпинг Варе?

SZSS-Преносими АВТОМОБИЛ Многофункционален Сгъваем Контейнер За Вода за Миене на Коли Кофа, Варел за Туризъм на Открито Плат Оксфорд автомивки Риболов, Къмпинг Варел, Кофа

BGN 5.99

Налично
Налично

SZSS-авто преносим многофункционален сгъваем контейнер за вода за миене на коли, кофа-буре за туризъм на открито, плат Оксфорд, миене на коли, Риболов, къмпинг, бъчва, кофа Характеристики : 1 на Вниманието : 1. Моля, не излива в кофа агресивна течност. 100% чисто нов и високо качество. Универсално използване : Той е мултифункционален, може да се използва на открито и закрито, например, за почистване на автомобили, домакинска работа, градинарство, риболов, къмпинг, разходки, глезене и всички видове дейности. Подходящ е за туристи, любители на риболова, почивка на природата, boaters и т. Ергономичен дизайн, може да остане выпрямленным независимо от това, колко в него вода 5. За първи път може да стане малка изтичане на вода, която може да изчезне след продължителна употреба. Лек и издръжлив 7. Сгъваем и преносим, спестява повече пространство 6.Капацитет : При капацитет 11 литра, като тя ще се отвори, в нея може да се побере достатъчно количество на необходимото.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория