.

.

New
Безжична слушалка Поли - Voyager 4310 UC + поставка за зареждане (Plantronics) - Однонаушная слушалки с микрофон - се Свързва към PC / Mac чрез USB адаптер-С Bluetooth, за мобилен телефон чр?

Безжична слушалка Поли - Voyager 4310 UC + поставка за зареждане (Plantronics) - Однонаушная слушалки с микрофон - се Свързва към PC / Mac чрез USB адаптер-С Bluetooth, за мобилен телефон чрез Bluetooth -Работи с отбора,

BGN 60.45

Налично
Налично

Можете да се свържете с компютър с помощта на включения адаптер BT700 USB-C и към вашето мобилно устройство, чрез Bluetooth v5. Гъвкавост : използвайте безжична връзка (до 24 часа в режим на безжичен разговори) с помощта на включения в комплекта, Bluetooth адаптер или като жични слушалки със звук чрез USB-кабел.Запознайте се с "Вояджером 4310 UC".Стил на носене : леки слушалки с едно ухо, предназначена за мултитаскинг.Феноменален гъвкавост, да се насладите и на свобода?Да, моля!.Работи с отбора, мащабиране и много други. Връзка и мобилност : да се свърже към компютър чрез Bluetooth-адаптер BT700 или на вашето мобилно устройство, чрез Bluetooth 5. Свободно преместване с радиус на действие на безжична връзка Bluetooth до 50 м (с които са в комплект USB адаптер BT700).Съхранявайте на производителността, благодарение на комфорта в продължение на целия ден и технологии акустична ограда с два микрофона, която елиминира фоновия шум.Тип конектор : USB Type C.Качество на звука : Абонатите чуват вас, а не от вашето обкръжение, благодарение на двойното микрофон с шумопотискане и технологии Акустична Fence, която блокира фоновия шум в гъвкава микрофонной штанге.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория