.

.

New
Mobestech Аксесоари за КОМПЮТРИ и Аксесоари за вашия КОМПЮТЪР 3шт Лепило Калъфи За преносими компютри, Аксесоари За Телефони Етикети За камерата Tablet pc Аксесоари за уеб ?

Mobestech Аксесоари за КОМПЮТРИ и Аксесоари за вашия КОМПЮТЪР 3шт Лепило Калъфи За преносими компютри, Аксесоари За Телефони Етикети За камерата Tablet pc Аксесоари за уеб камера за Поверителност на Компютърни Аксесоари

BGN 2.67

Налично
Налично

- Лесен за инсталиране и изключване, много е лесна и удобна за използване, както и удобен кръпка за защита на уеб-камера Стикер за поверителност на телефона Тази стока е 3шт покривала за уеб-камери за множество мобилни телефони. -На обратната страна На изделия има неприятен филм, който може да нанесете директно на вашия уеб-камера след счупване на защитно фолио за уеб камера - Само в комплект 3шт калъфи за камери, които да отговарят на вашите ежедневни нужди в използването на своята практика за уеб камера.Калъф за камерата на лаптопа е Изработен от устойчив материал, практически i. Предпоставка включва 3 x седалките за защита на личните Характеристики -Размер : около 1,80 X1,00 X0,07 см/0,71 X0,39 X0,03 инча Калъф за камера на таблета. - Цвят : Черен, жълт капак камера на мобилен телефон.Пластир за защита на уеб-камера : Широко се използва в таблети, лаптопи, настолни компютри i. Калъф за камера на мобилен телефон : лесно се инсталира и отсоединяется, много лесен и удобен за използване.Информация за стоки Аксесоар за телефон Те не ще имат големи дебелини и тегло за вашето устройство, широко може да се използва за лаптоп, таблетен компютър и мобилен телефон.Калъф за камера на таблета : защитава вашата поверителност и сигурност с помощта на тези покривала за камери от счупване и надзъртане.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория