.

.

New
JARLSTAR Умно Встраиваемое осветление с разпределителната кутия е 6-Инчов RGB led Осветителни тела WiFi Умен Промяна лампа с регулируема яркост 12 W 950ЛМ 3000 ДО 6500 К на избор, съ

JARLSTAR Умно Встраиваемое осветление с разпределителната кутия е 6-Инчов RGB led Осветителни тела WiFi Умен Промяна лампа с регулируема яркост 12 W 950ЛМ 3000 ДО 6500 К на избор, съвместими с Alexa / Google, 6 бр.

BGN 84.00

Налично
Налично

【Гласово управление】 Този интелигентен led-вградени лампа е съвместима с Alexa и Google AssistantМожете да настроите различни цветове в съответствие с различните сцени или различни нужди. 【Функцията за синхронизиране на】 Този умен лампа има функция за синхронизация.Управление на заявлението.В него има 8 предварително зададени режима на осветление, сцена за избор и редактиране, общо около 16 милиона цвята. 5%-100% регулируема яркост.Достъпни цени и високо качество на продуктите ви позволяват да разчита на най-доброто покритие в JARLSTAR. Където и да се намирате, с лампа в къщата може да се управлява дистанционно, с помощта на приложения, а също така да я използвате съвместно с различни устройства.Вие можете да изберете цветова температура, 3000-6500 К) и яркост (5%-100% ) по свой вкус с помощта на приложения.Можете също така да настроите яркостта и цвета в зависимост от различните сцени или различни нужди, просто дайте заповед. 【Високо качество】 Тези умни led осветителни тела, изработени от висококачествен алуминий и led чипове с висока яркост със стабилно хранене, трайни и не са шумни.Съсредоточете се върху вътрешния и външния led осветление с богат опит осветление.Благодарение на повече от 16 милиона цветове, можете да изберете различни цветове в зависимост от сцената, и да създадат различна атмосфера. компанията JARLSTAR, производител на висококачествени led лампи, използва само най-професионалните led панел.Функцията за синхронизиране. Дистанционно управление.Можете също така да настроите осветлението на постепенното укрепване на сутринта и постепенно спиране на тока по време на сън.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория