.

.

New
Cabilock 20 бр. клечки за дрехи за дрехи, Cruise Прищепка за хранене, Одеала, клечки за дрехи, за бельо, Столове, Големи Скоби, Закачалка За сушене на дрехи, Клечки за дрехи, Ше?

Cabilock 20 бр. клечки за дрехи за дрехи, Cruise Прищепка за хранене, Одеала, клечки за дрехи, за бельо, Столове, Големи Скоби, Закачалка За сушене на дрехи, Клечки за дрехи, Шезлонги, Домакински Пластмасови Нескользящая

BGN 2.33

Налично
Налично

-Нескользящие, не е лесно трескающиеся, без чеп и антивозрастные куки за закачалки за дрехиБЕЛЬО за ПРАНЕ - Гладки ръбове и нескользящие шипа държат дрехите на място.Скоби за занаяти собствените си ръце - много са подходящи за настаняване на одеала, дрехи, бельо, чорапи, възглавници. скоби за бродерия със собствените си ръце Тези пластмасови скоби са изработени от пластмаса. -Материал : Пластмаса ветрозащитный скоба за одеяла - Те са изработени от висококачествена пластмаса и щипки за перде.Осъществяване Списък на 20 x скоби Характеристики -Цвят : щипки за дрехи с различни цветове Размер : около 11,00 X6,00 X3,00 см / 4,32 X2,36 X1 скоби за плажни кърпи.Клечки за дрехи за облекло, Те са подходящи за настаняване на ватирани одеала и други дрехи дрехи, за да не падне с закачалки в ветровити дни.Информация за стоки Качествени дрехи - те са добри помощници в живота си.Клечки за дрехи ЗА ДРЕХИ - (3) Надеждно закотвени бельо, дрехи, хавлии тежка или бельевых въжета, за да не ги отклонил от вятър във ветровит ден.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория