.

.

New
НА Стелажи Кухненски Рафт Многоетажни Етаж Кухненски Рафтове За съхранение на Многофункционални Подправки/Кухненски Ножове Бяла (Цвят: B)

НА Стелажи Кухненски Рафт Многоетажни Етаж Кухненски Рафтове За съхранение на Многофункционални Подправки/Кухненски Ножове Бяла (Цвят: B)

BGN 1.33

Налично
Налично

Name : Кухня-часова Материал стелажи : метал Размер : 40-60x34,5x46 см (Lxwxh) Брой етажи : 2 слой Стил : просто мода Цветове : бял, черен В сглобени : да се Прилага в различни случаи : може да се използва за кухненски аксесоари/баня/детска стая/кабинет и така нататък * Кухненски рафтове за съхранение на 40-60x34,5x46 см (ДхШхВ), черен и бял, по желание. * За всички стоки, - продаваният в нашия магазин, е гарантирано на 100% възстановяване на средства в случай на недоволство, в продължение на 60 дни. * Подходящ за различни размери : ширина на подвижни, свободно почиства 40-60 см, височина от 4 см, което значително подобрява използването на изделия.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Забележка : Грешка при измерване на ръка е 1-3 виж. * За всички стоки, - продаваният в нашия магазин, е гарантирано на 100% възстановяване на средства в случай на недоволство, в продължение на 60 дни.* Двуслойни кухненски рафтове, специални довършителни стелажи за микровълнови фурни, идеални за съхранение на кухненски плотове / настолни облицовъчни материали. * Двуслойни кухненски рафтове, специални довършителни стелажи за микровълнови фурни, идеални за съхранение на кухненски плотове / настолни облицовъчни материали.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория