.

.

New
Zabolight Вентилационна Четка за Коса, Четка Окачена за Разнищване на Косата за Гъста дълга Къдрава Коса, Извита Четка за Бързо Сушене с Сешоар за жени и Мъже (Лилаво)

Zabolight Вентилационна Четка за Коса, Четка Окачена за Разнищване на Косата за Гъста дълга Къдрава Коса, Извита Четка за Бързо Сушене с Сешоар за жени и Мъже (Лилаво)

BGN 2.67

Налично
Налично

Дизайн Oversize задържа по-дълго на косата и позволява да ги така, както вие желаете!.☑️ ЧЕТКА ЗА КОСА ПРЕМИУМ-клас : Sapphire Deluxe въплъщава невероятно умение в една зъби. ☑️ ЛЕСЕН : ultralight дизайн за бързо движение и лекота на използване.Стимулира здравето на косата и едновременно масажи на скалпа.Окачена конструкция ви позволява да направите това с влажна или суха коса.Естествени щипки за коса помагат за почистване на кожата на главата от излишъка косми, прах и пърхот.За Sapphire Deluxe : ☑️ ЧЕТКА ПРЕМИУМ-КЛАС : В едната ръка Sapphire Deluxe воплощено невероятно майсторство.Помага за запазване на косата и подобрява растежа им.Което позволява на всяка щетинке плавно се проведе на косата.Дизайн Oversize задържа по-дълго на косата и позволява да ги така, както вие желаете!.Окачена конструкция ви позволява да направите това с влажна или суха коса. ☑️ ОКАЧЕНА КОНСТРУКЦИЯ : е предназначена за пропускливост на въздух през зъби при бързо сушене със сешоар и стайлинг. ☑️ ОКАЧЕНА КОНСТРУКЦИЯ : е предназначена за пропускливост на въздух през зъби при бързо сушене със сешоар и стайлинг. ☑️ ФУНКЦИОНАЛНА гумена ДРЪЖКА : Нескользящая гумена дръжка плътно прилепнала към ръката, за по-голям контрол и комфорт при работа с влажна или суха коса. ☑️ ИЗВИТИ ФИГУРА : Sapphire Deluxe извивки в съответствие с форма на вашата кожа на главата. ☑️ ИЗВИТИ ФИГУРА : Sapphire Deluxe извивки в съответствие с форма на вашата кожа на главата. ☑️ ФУНКЦИОНАЛНА гумена ДРЪЖКА : Нескользящая гумена дръжка плътно прилепнала към ръката, за по-голям контрол и комфорт при работа с влажна или суха коса.Естествени щипки за коса помагат за почистване на кожата на главата от излишъка косми, прах и пърхот.Помага за запазване на косата и подобрява растежа им.Окачена конструкция ви позволява да направите това с влажна или суха коса.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория