.

.

New
Малка Кръгла Четка За Коса, Мини-Маши за коса, Мини-Кръгла четка за коса, Роликовая Гребен За Коса, Четка За оформяне на Коса, Найлонова Четка За Салон за Красота, Фри?

Малка Кръгла Четка За Коса, Мини-Маши за коса, Мини-Кръгла четка за коса, Роликовая Гребен За Коса, Четка За оформяне на Коса, Найлонова Четка За Салон за Красота, Фризьорски салон Четка За Тънка Коса, Къса Бретон,

BGN 1.67

Налично
Налично

3 Висока температурна устойчивост найлонов косъм, на температурата до 220 ℃ 4. Дръжка с острия връх, фино полиран, ще направи вашите ръце по-удобни.【Икономичен】 Алуминиева тръба с найлонов косъм, добра топлопроводимост. Дръжка с острия връх, фино полиран, ще направи вашите ръце по-удобни. 【Икономичен】 Алуминиева тръба с найлонов косъм, добра топлопроводимост. 【За Стайлинг на Коса】Четка маша може да се комбинира със сешоар, за по-добро и по-бързо да изпълни полагане на косата.Ефективни антистатични характеристики, им е трудно да се прекъсне в процеса на лечение выдувки или след почистване и найлонови туристи не е лесно да се деформира. 26,5 см / 10,4 инча Осъществяване Списък : 1 х четка за стилизиране на косата. 【Лесна употреба】 Кръгъл отвор позволява да се отопляват на двата края на гребени, бързо като придава на косата форма и се намалява времето на завивку. 【Ергономичен дизайн】 Заостренная ръкохватка, за фино полиране ще направи вашите ръце по-удобни.Лек и компактен, лесно да го използвате и за носене на открито. Дръжка с острия връх, фино полиран, ще направи вашите ръце по-удобни.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Четка за полагане на Волосразмер : # 3Материал : Алуминий + найлон щетинадлина : прибл. Алуминиева тръба + найлон четина, добра топлопроводимост. ефективно антистатическое средство, не е лесно да се прекъсне в процеса на лечение выдувки или след измиване, найлонови туристи не е лесно да се деформира.Тънък сачмен гребен, нескользящий и удобен на пипане.Лек и компактен, лесно да го използвате и за носене на открито. 【Лесна употреба】 Кръгъл отвор позволява да се отопляват на двата края на гребени, бързо като придава на косата форма и се намалява времето на завивку.

Подробности

Condition:
100% Brand New Item Type
Package List:
1 x hair styling brush :
Новинка

Подобни продукти в категория