.

.

New
Обемна Четка за коса за Бездомни в индивидуална опаковка, Обемна Четка за коса, Четка за Къдрава коса, Подходяща за Бездомни хора, Приют, Air Bnb / Хотел/Апартаменти за г

Обемна Четка за коса за Бездомни в индивидуална опаковка, Обемна Четка за коса, Четка за Къдрава коса, Подходяща за Бездомни хора, Приют, Air Bnb / Хотел/Апартаменти за гости (150 бр.)

BGN 1.00

Налично
Налично

Това е особено готино! тези четки за коса, които не са перфектни на 100% .Тези четки за коса са много икономични.Индивидуални опаковки дава на хората усещане за сигурност, така че вие можете да я използвате с доверие. Всеки гребен е с малко тегло, само 0,8 грама, така че можете да го носите със себе си по всяко време, когато ви се наложи.Тези четки за коса за еднократна употреба, така че някои от тях ще имат малки дефекти, но това няма да повлияе на използването. Гребени, изпускани при употреба, са подходящи за бездомни, хотели, женски приют, комплекти за грижа за бездомни. Марка : skourvut.Обемна четка за коса в индивидуална опаковка дава на хората усещане за сигурност, така че вие можете да я използвате с доверие.В същото време тези четки за коса, които не са перфектни на 100% .Четки за коса са подходящи за вълнообразни, катерене, сухи, тънки, преки.Гребени, изпускани при употреба, са подходящи за бездомни, хотели, женски приют, сменяеми апартаменти за гости, аксесоари за грижа за бездомни. Глава на четка за коса за възрастни разработена с оригиналната шапка, така че тя няма да навреди на кожата на косата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория