.

.

New
Комплект четки за разнищване на коса за къдрава коса, За жени: 1 бр. 9-Рядная четка за стилизиране с найлонов косъм на възглавницата, 1 бр. Двустранни четки за контрол ?

Комплект четки за разнищване на коса за къдрава коса, За жени: 1 бр. 9-Рядная четка за стилизиране с найлонов косъм на възглавницата, 1 бр. Двустранни четки за контрол на ръба (черни)

BGN 13.86

Налично
Налично

9-рядная найлонова четка за стайлинг на коса, 1 брДвустранна четка с ръбове : Четки с двустранна ръбове на допир е гладко, но са твърди, когато ще ги ползвате, те не се дърпат и не се надраскат кожата.Гребен за опашката : Гребен за опашката може да ви помогне да се разплете, да се разделят, поставени, за да вдигне и още много други, подходящи за широка гама от прически и текстури.Ако имате някакви въпроси относно комплект четки за разнищване на косата, моля, не се колебайте да се свържете с нас. двустранни водим четка, 1 бр.Страхотен дизайн : 9 реда къдрава мрежести заколок със заоблени краища споделят косата, придават им форма и създават къдрите, когато косата е мокра.Двустранна четка с ръбове : Четки с двустранна ръбове на допир е гладко, но са твърди, когато ще ги ползвате, те не се дърпат и не се надраскат кожата.Гребен за опашката : Гребен за опашката може да ви помогне да се разплете, да се разделят, поставени, за да вдигне и още много други, подходящи за широка гама от прически и текстури. гребен за опашката.В допълнение към средствата за грижа за косата, тя може да се използва като средство за почистване на четки за коса, удаляющего косата с четката.Страхотен дизайн : 9 реда къдрава мрежести заколок със заоблени краища споделят косата, придават им форма и създават къдрите, когато косата е мокра.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория