.

.

New
четка-шампоан ecoed за масаж на кожата на главата, скрубер за отстраняване на пърхот, четка за мокър и сух разнищване на коса за мъже и жени.Идеален за къси коси със сре

четка-шампоан ecoed за масаж на кожата на главата, скрубер за отстраняване на пърхот, четка за мокър и сух разнищване на коса за мъже и жени.Идеален за къси коси със средна дължина (зелен)

BGN 2.80

Налично
Налично

Ръчно масажна четка с двойна употреба за кожата на главата, което може да се използва суха или влажна, с отлична конструкция дръжки Ергономична форма на четката за шампоан перфектно ляга в ръката и улеснява улавянето.Стимулируйте растежа на косата, намалете натиска и расслабляйте мускулите на главата.Правете успокояващ масаж на къщата всеки път, когато укладываете косата. Ако имате дълги, поддържани нокти, добра четка с шампоан може да се предотврати повреда на вашия маникюр по време на измиване на косата. лесна и удобна за съхранение. За облекчаване на сърбежа и намаляване на натоварването на кожата на главата, масаж на нея, докато е в душата. Почистване от пърхот : Четка за измиване на шампоан може ефективно отстраняване на пърхота, подобрява притока на кръв, стимулира растежа на здрави клетки на кожата на главата и намалява загубата на коса.Масажор за косата и кожата на главата : помага за премахване на пърхот и сърбеж, не причинява вреда на косата или кожата на главата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория