.

.

New
Четка за миене на подове с Дълга дръжка, Палубная Четка за зъби, Стъргалка за пола 2 в 1, Четка за миене на подове с Твърда Четка, Четка за къпане, Четка за почистване н?

Четка за миене на подове с Дълга дръжка, Палубная Четка за зъби, Стъргалка за пола 2 в 1, Четка за миене на подове с Твърда Четка, Четка за къпане, Четка за почистване на Баня, Кухня, Баня, Килим, Фугиране, Плочки

BGN 2.00

Налично
Налично

Освен това, в горната част на дълга дръжка има отвор за захващане, което позволява да се съхранява на четка за почистване на стената на банята и се пести място. 3, с помощта на ергономичен дизайн, под ъгъл 45 ° между глава и дръжка за почистването на четките, това може да спести си на гърба и коленете, както и подобряване на почистването на пода. 2, с Дълги дръжки и четки за пода са изработени от неръждаема стомана, и тя не ръждясва. 1, Преди употреба се уверете, че всяка монтажна резба затянута.Четината на средна твърдост лесно се деформира и имат по-дълъг живот.Четка-скрубер с дълга дръжка е идеална за почистване на вашата кухня, стени, бани, баня, плочки, фугиране, Гаражи, тераси и т.【Четка за миене на подове с дълга дръжка】 Благодарение на силната щетине и резиновому скребку четка за пода може да се извърши както на суха, така и мокро почистване и лесно премахва петна, устойчиви замърсявания, мръсна вода и прах.Четка за миене на пода ще ви помогне да изчистите всяко труднодоступное място.Това би могло да намали умората, причинена от сгибанием коленете или гърба. 【Здрав и дълъг живот】 Палубная четка е изработена от висококачествена PVC четина, гумен скрепер и дръжки от неръждаема стомана. 3, Моля, съхранявайте го на хладно и сухо място, когато не се използва. (Моля, не използвайте дървени подове или повърхности, които лесно да се надраска, тъй като те са направени от твърда четина).Регулируема дължина, подходящи за хора с различен ръст в използването. За разлика от други обикновени четки за миене на подове, нашата четка за измиване на подови настилки е съчетано с гумена скрепер, който подобрява ефективността при изпълнение на домашната работа. 2, Моля, не използвайте дървена пода, за предотвратяване на белези на повърхността.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория