.

.

New
Потребителска Четка Hemoton с Дълга Дръжка За Миене на Прозорци Инструмент За Почистване на Прозорци Оборудване за Миене на прозорци за Кола На Закрито на Открито Вис?

Потребителска Четка Hemoton с Дълга Дръжка За Миене на Прозорци Инструмент За Почистване на Прозорци Оборудване за Миене на прозорци за Кола На Закрито на Открито Високи Прозорци Зелен

BGN 10.13

Налично
Налично

Конструкция на отвора в задния край окачен дръжка е удобна за захващане и съхранение, в нея ще се натрупат вода и се пести мястоПратката включва 1 бр.Конструкция на отвора в задния край окачен дръжка е удобна за захващане и съхранение, в нея ще се натрупат вода и се пести място. Не трябва да се анализира и да се мият, просто изплакнете и обелете.Не трябва да се анализира и да се мият, просто изплакнете и обелете.Подобрена конструкция на главата на четката, удължена глава на четка в 8 см, идеална за почистване на голяма площ. Описание на Потребителска четка с дълга дръжка за миене на прозорци Инструмент за почистване на прозорци Оборудване за миене на прозорци за кола на закрито на открито Високи прозорци Зелен Особености - Материал : ABS, PET.Подобрена конструкция на главата на четката, удължена глава на четка в 8 см, идеална за почистване на голяма площ. четка за рисуване за екрана.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория