.

.

New
Четка за почистване на тоалетната JIWUMING Gold 360 Електрическа Безжична Четка За почистване на 10 В 1 Електрическа Безжична Четка За почистване на 10 Дюзи за почистване 1 А?

Четка за почистване на тоалетната JIWUMING Gold 360 Електрическа Безжична Четка За почистване на 10 В 1 Електрическа Безжична Четка За почистване на 10 Дюзи за почистване 1 Адаптер с Регулируема дръжка Мека Четка с

BGN 1.33

Налично
Налично

Ергономична ръкохватка и дизайн бразда, за да се измъкне - допълнителни изненади х заостренная четка.Освен това, конструкцията на медни съоръжения и функция за автоматично изключване на захранването значително удължават срока на експлоатация.Конструкция замяна на магнитни глави четки, изчислена за една секунда, позволява бърза замяна на главата на четката, което помага за бързо почистване на различни места. Също могат да го използват за полиране или смазване с масло мека мебел, кожени обувки, дървени стени и т.7 На 2600 mah, pressers на скраб може да продължи непрекъснато в продължение на 1 час след бързо зареждане само 2,4 часа.Безжична портативният дизайн е удобен за използване, независимо от това, на закрито или на открито. x четка за почистване.Конструкция замяна на магнитни глави четки, изчислена за една секунда, позволява бърза замяна на главата на четката, което помага за бързо почистване на различни места.Конструкция удлинительной химикалки без инструменти : въртящи скрубер позволява бързо регулиране на дължина от 10 до 28 инча, което помага за лесно почистване на трудно достъпните места. x пенопластовый топчета-Розови аксесоари за баня, керамични.7 На 2600 mah, отжимной стъргало може да работи непрекъснато в продължение на 1 час след бързо зареждане само за 2,4 часа.Не е нужно да се притеснявате за проблеми с прибирането на реколтата, без електрически контакт.Преносим безжичен и заменяемый в една секунда Патентован дизайн : Работи на батерия от 3. четка за почистване.Не е нужно да се притеснявате за проблеми с прибирането на реколтата, без електрически контакт. x пенопластовый топчета-Розови Аксесоари за баня, Керамични. 6 опаковки магнитни дюзи : Сверхширокая плосък накрайник използва се за почистване на голяма плоска повърхност; малка плоска дюза е идеална за почистване на малки предмети; ъглова дюза-чистач чудесно за труднодостъпни места; наставка-гъба идеален за миене на съдове и домашни работи; наставка-гъба идеален за почистване на превозното средство и за полиране; наставка-мат от шенилна помага бързо да изсъхне колата или прозорец.Безжична портативният дизайн е удобен за използване, независимо от това, на закрито или на открито.Преносим безжичен и заменяемый в една секунда Патентован дизайн : Работи на батерия от 3.7 На 2600 mah, pressers на скраб може да продължи непрекъснато в продължение на 1 час след бързо зареждане само 2,4 часа.Особено подходящ за хора с болки в гърба и артрит. Преносими безжични и односекундный взаимозаменяеми Патентован дизайн : Работи на батерия от 3. 6 опаковки магнитни дюзи : Сверхширокая плосък накрайник използва се за почистване на голяма плоска повърхност; малка плоска дюза е идеална за почистване на малки предмети; ъглова дюза-чистач чудесно за труднодостъпни места; наставка-гъба идеален за миене на съдове и домашни работи; наставка-гъба идеален за почистване на превозното средство и за полиране; наставка-мат от шенилна помага бързо да изсъхне колата или прозорец.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория