.

.

New
Инструмент За Фугиране на варов Разтвор и Четка за Мощна Електрическа Четка За Почистване на Бормашина Почистващи Набор от Четки за Почистване на Бормашини с Безж?

Инструмент За Фугиране на варов Разтвор и Четка за Мощна Електрическа Четка За Почистване на Бормашина Почистващи Набор от Четки за Почистване на Бормашини с Безжична Дрелью

BGN 18.13

Налично
Налично

Вашето време не поцарапают на повърхността на вана и душ-плочки.Електрическа бормашина в комплекта не е включена. Размер : A 2 инча, B 4 инча, C 3,5 инча В комплект за закрепване на четки за бормашини са включени 3 четки с различни размери и форми, които са подходящи за повечето безжични дрелей, като например , и т.Е трайна употреба.Предназначен за почистване на бани, фугиране, площ на банята, на пода, плочки, душ, тоалетна и килим и т.Чисто нови четки имат быстросменный вал с дължина четвърт инч.Четината sponge Nylon от 1 бр. лесно за използване.Предназначен за почистване на бани, фугиране, площ на банята, на пода, плочки, душ, тоалетна, килим и т.Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване. х четка за пробиване на Цвят, показани на снимките може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин.Електрическа бормашина в комплекта не е включена.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория