.

.

New
Набор от четки за почистване на под Cabilock, 2 бр., Мини-Лъжичка и Четка за почистване на компютъра, Четка за клавиатура, Антистатик четка за зъби, Набор от Метли, Набор и?

Набор от четки за почистване на под Cabilock, 2 бр., Мини-Лъжичка и Четка за почистване на компютъра, Четка за клавиатура, Антистатик четка за зъби, Набор от Метли, Набор инструменти за дома, Набор инструменти за дома,

BGN 9.76

Налично
Налично

, Малка лъжичка лесно да се съхраняваМИНИ-ЛЪЖИЧКА за боклук И метла : изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Също така може да се използва за почистване на рафтове и шкафове. - изработен от висококачествени материали, е трайна употреба./12,77 X8,84 X3,93 инча -Подходяща за прочистване на работния плот, преносим компютър, клавиатурата и т.НАСТОЛНА ЧЕТКА-МЕТЛА : Този портативен комплект за почистване позволява почистване в малки клетушках или тясното пространство, в трудноочищаемых ъгли, осигурявайки ефективно почистване. Това може да намали времето на прибиране на реколтата. здрав и практичен.Комплект МИНИ-ЧЕТКИ за молец : комплектът включва метла и лъжичка, които осигуряват пълно почистване.Комплект МИНИ-ЧЕТКИ за молец : комплектът включва метла и лъжичка, които осигуряват пълно почистване.Те ще бъдат много щастливи.ФОРМА за РАЗБИВАНЕ : от лопата и четка за зъби, една за почистване на боклук, а другата за съхранение на боклук.НАСТОЛНА ЧЕТКА-МЕТЛА : Този портативен комплект за почистване позволява почистване в малки клетушках или тясното пространство, в трудноочищаемых ъгли, осигурявайки ефективно почистване.КОМПЛЕКТ ЧЕТКИ за КЛАВИАТУРАТА : Освен това, може да се използва за почистване на работния плот, преносим компютър, клавиатурата и т. Това може да намали времето на прибиране на реколтата. - Компактен размер, лесен за съхранение, спестява място на десктопа си.Този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близки.Пратката включва 2 х лъжичка прах 2 х четка Характеристики -Размер : около 32,50 X22,50 X10,00 см.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория