.

.

New
Мултифункционална Пластмасова четка За почистване - Четка за почистване на спални - Електростатично Фрикционное средство за почистване на козината на домашни люб?

Мултифункционална Пластмасова четка За почистване - Четка за почистване на спални - Електростатично Фрикционное средство за почистване на козината на домашни любимци, Четка За почистване на прах - Одеяло, Чаршаф, Препарат

BGN 2.33

Налично
Налично

2Може да се използва многократно, и не се налага често да купуват слуз и скъпи прахосмукачките, за да се подобри качеството на живот.?【УСЪВЪРШЕНСТВАНА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ЧЕТКА】Ще получите три функции на еднаква цена.Втората функция се състои в почистване на козината на домашни любимци, като например котешка козина и кучешка козина. ?【Многократна употреба използване И спестяване на пари】 Четка е изработена от екологично чиста пластмаса и високотехнологично нано-влакна полимер.Информация за продукта : 1. Функция : Премахване на прах /Коса/власинките Характеристики : 1. Високотехнологични и екологично чисти материали, подходящ за домашна употреба. ?【ВИСОКА чистота, без мъртви зони】 В съответствие с принципа на ръчно триене и статичното електричество, както и адгезивностью висок клас тъкан от nanofibers, четка може ефективно почистване на завивки, дрехи, мека мебел, матраци, килими за пода и автомобилни постелки.Вградено място за съхранение на отпадъци, което дава възможност за почистване на повече боклук зад един път и може да бъде пряко демонтировано и хвърлен.Третата функция е да премахне бучки купчина с дрехи.Чистящая четка изпълнява три функции : премахването на прах, косми и мъниста кърпичка.Може да се използва повторно без инсталиране на батерии и включване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория