.

.

New
3 БР. Подобно на гъба, четка за миене на съдове с Регулируема Дълга дръжка, Скрубер за бутилки, Четки за почистване, по-чиста, Мека за бебешко Шише, Кухненски Чисти Чаш

3 БР. Подобно на гъба, четка за миене на съдове с Регулируема Дълга дръжка, Скрубер за бутилки, Четки за почистване, по-чиста, Мека за бебешко Шише, Кухненски Чисти Чаши, Чаши, чаши (Случаен цвят)

BGN 6.93

Налично
Налично

на всяка поръчка - Мека поролоновая гъба, не боли и не поцарапает най-деликатен от графиновТова е един добър помощник за почистване на дома.Мека гъба, няма драскотина шишета и биберони. - Материал : пластмаса + гъба; - Цвят : ярки цветове ще бъдат изпратени на случаен принцип; - Размер : Дължина-около 29 см/11,4 инча; Дължина на пръскане : 34,5 см/13,6 инча;- Осъществяване включва : 3 бр. почистване е проста, защото всички веднага се плъзга. Материал : пластмаса + гъба; Цвят : ще бъде изпратен на случаен принцип; Опаковка : 3 бр. на всяка поръчка.Те напълно за многократна употреба, така че те могат да се перат на ръка или в съдомиялна машина, за да се използва отново и отново.Ето една малка дупка в края на дръжката, удобен назначени и спестяване на пространство; Приложими към всички видове на различни форми на : резервоари от почистване на стъкло, чаша за вино, фужер, малка банка за чаши. Материал : пластмаса + гъба; Цвят : ще бъде изпратен на случаен принцип; Опаковка : 3 бр.Четка за почистване на бутилки с вода има специален дизайн - гъба и дълга, здрава дръжка ви позволяват лесно почистване на цялата вътрешна повърхност на бутилки, включително на трудно достъпните кътчета и донышки.- Четка за пречистване лесно почиства бебешки шишета, бутилки за вода, делви, всички чаши, чаши, чаши, неваляшки.Четка за почистване на бутилки с вода има специален дизайн - гъба и дълга, здрава дръжка ви позволяват лесно почистване на цялата вътрешна повърхност на бутилки, включително на трудно достъпните кътчета и донышки.Те напълно за многократна употреба, така че те могат да се перат на ръка или в съдомиялна машина, за да се използва отново и отново.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория