.

.

New
JUMOK Машина за почистване на бижута 300 мл, Домашно Преносимо Средство за почистване на очила, Часовници, Пръстени, монети, зъбни протези (версия с директен вложка)

JUMOK Машина за почистване на бижута 300 мл, Домашно Преносимо Средство за почистване на очила, Часовници, Пръстени, монети, зъбни протези (версия с директен вложка)

BGN 3.33

Налично
Налично

2Пратката включва 1 * Многофункционална перална машина (без батерия)/ 1 * Многофункционална пералня + 1 * кабел за пренос на данни. Пречистване с висока честота, вибрация, бързо и непрекъснато влияе върху повърхността на предмета, премахване на петна.【Цялостна дълбоко почистване на 360 °】 Ултразвукова чистящая машина с високи комплексен въздействието на 360 °, за пречистване на бързо и непрекъснато влияе на повърхността на съоръжение за отстраняване на петна от пречистване на обикновените трудноочищаемые места (пречистване чрез добавянето на 1-2 капки почистващ препарат, ефектът е по-добре).Описание Свойства на продукта Режим на работа; Материал механичните основи на плоча Режим на хранене; Суха батерия /механизъм за регулиране на температурата на зареждане; Превключвател с една предаването Номинално напрежение; Номинална мощност 3; Капацитет от 1 W; 300 мл и по-долу Цвят; бял (новият модел на батерията), бял (нова акумулаторна модел) Технически характеристики1. 【Висококачествени материали】 Корпус от ABS-пластмаса и вътрешна канавка от неръждаема стомана са здрави и трайни. (Добавете 1-2 капки почистващ препарат по време на почистване, ефектът ще бъде по-добре) 5.Ефективно почиствайте очила, зъбни протези, часовници, ножчета за бръснене, обеци, колиета, пръстени, четка за грим и т. 【Многократно използване на】максималният капацитет на ултразвукова почистването на машината е 300 мл, капацитет за почистване може да побере много видове предмети, подходящи за почистване на часовници, бижута, очила, бръснене, зъбни протези, огърлици, монети, съдове, четка за зъби, кисточек за грим и т. 【Качествено обслужване】 Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. Забележка : Не използвайте препарат за почистване на перли, лесно се повреждат и почистване няма да бъде чиста. 【Цялостна дълбоко почистване на 360 °】 Ултразвукова чистящая машина с високи комплексен въздействието на 360 °, за пречистване на бързо и непрекъснато влияе на повърхността на съоръжение за отстраняване на петна от пречистване на обикновените трудноочищаемые места (пречистване чрез добавянето на 1-2 капки почистващ препарат, ефектът е по-добре). Корпус от ABS-пластмаса и вътрешен резервоар от неръждаема стомана са здрави и трайни. Висока честота на пълен удар на 360 ° : той може да проникне в междина и почистени, на места, които обикновено са трудни за почистване. 【Лесно управление】 На машината за почистване на бижута, очила има лесен бутон за управление, след стартиране на машината ви, просто трябва да се инжектира вода и да кликнете върху бутона, за постигане на професионални резултати на почистване е необходимо само няколко минути.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория