.

.

New
Комплект четки за сухо почистване на вентилационните отвори DECFLO 24 фута, Средство за премахване на власинките за изсушаващ канал - Четка за почистване на каминных т?

Комплект четки за сухо почистване на вентилационните отвори DECFLO 24 фута, Средство за премахване на власинките за изсушаващ канал - Четка за почистване на каминных тръби с дълги гъвкави пръчки, с дрелью или без него

BGN 1.67

Налично
Налично

1 * това не е поцарапает вътрешната повърхност на комин. Комплект за сухо почистване на въздуховода : 12 пръчки с дължина 2 метра Стъпка 2 : Прикрепете щетину с помощта на пръти; Стъпка 3 : Поставете четката в комина; Стъпка 4 : Поставете прът в комина; Стъпка 5 : Прикрепете бормашина с пръчка; Стъпка 6 : Започнете почистване на комина.Може да се използва с електрически дрелью, с помощта на голям усилията на въртене на четината може да отстрани дори и най-упоритите отлагания във вътрешността на комина.Лесно се сглобява и е запознат, и можете да свържете няколко пръчки, за да разшири зоната на обсега. * Премахване на налипшего кърпичка от въздуховод сушилни, помага за намаляване на времето за сушене и повишаване на производителността на сушилнята, като едновременно с удължаване на продължителността на живота на вашата сушилня.Пръти гъвкави, което ви позволява идеално да премине през тези трудни завои комина. * Помага за предотвратяване на запалване на камината. НЕ РАБОТИ С ГЪВКАВ ВОЗДУХОВОДОМ ОТ ФОЛИО.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория