.

.

New
QDY -Комплект от пръчки за почистване на комина с Найлонови Гъвкави в основата 6 м / 8 М / 10 М / 12 М Четка За почистване на прът с Четка за почистване на Комина Завъртане н?

QDY -Комплект от пръчки за почистване на комина с Найлонови Гъвкави в основата 6 м / 8 М / 10 М / 12 М Четка За почистване на прът с Четка за почистване на Комина Завъртане на Четка за почистване на комина, 6 м

BGN 1.00

Налично
Налично

Просто го закрепете с електрически бормашини, и той ефективно ще черноИнструменти за почистване на димоотводни тръби могат да бъдат почистени метални или тухлени комини всяка форма. Нашите гъвкави пръчки, способни почистване на кръгли трудно се огъва под ъгъл от 45 градуса. [ ЛЕКОТА на ИНСТАЛИРАНЕ на] - Здрави пръти тази роторной система за почистване на комина sooteater може да се свърже заедно или разглобяват, за да регулирате дължината на тръбата.Дизайн с кръгла форма, фитинги няма да навреди на комина по време на движение. Използва се за почистване на пещи и малки комини с тугим се огъне. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] - Нашите гъвкави пръчки с лекота почиства при стръмни огъване и под ъгъл от 45 градуса, стигайки чак до ъглите. [ЛЕКОТА НА РАБОТА] - Комплект за почистване на комина поддържа агресивна подметку и ръчно подметку.Това ви позволява да изпълнявате упражнението както в пряк, така и в обратна посока. Високоефективен дымоходный пръчка, която е полезна, помага. Пръти, използвани за почистване на димоотводни тръби - това е един качествен продукт, предназначен за почистване стръмни завои в облицовани с и двухстенных дымоходах.Без завинтване, лесно подсоединяется и отсоединяется. Компактен, лек и преносим.Характеристики : 1.[ЗДРАВИ НАЙЛОНОВИ пръти] - Гъвкав комплект за почистване на комина съдържа 6/8/10/12 пръти, всеки прът с дължина 1 метър. Сила почистване премахва повече мазнини, отколкото на традиционната, и много бережнее се отнася за всички дымоходам и прокладкам от неръждаема стомана. В комплект комина влизаха 6/8/10/12 пръти, дюза за почистване, адаптер за бормашини, шестограмен ключ.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория