.

.

New
KOMBIUDA 1 Комплект Четки Bpa със Сменен Напускането на Детски Години Без Глави Допълнителна Чистящая Четка за Зъби Възраст Орален за Детската степен Силиконова Удобна ?

KOMBIUDA 1 Комплект Четки Bpa със Сменен Напускането на Детски Години Без Глави Допълнителна Чистящая Четка за Зъби Възраст Орален за Детската степен Силиконова Удобна Дръжка Мека Тренировочная Щетинная Чаша за Деца

BGN 3.33

Налично
Налично

- Цвят : Зелен мека четка за зъби за децаКръст Бод Пакет включва 2 х четка за зъби 3 х замяна глава 1 х четка за чаша Характеристики-Произведен от висококачествен материал с глоба изработка безопасна детска четка за зъби. - Материал : PP, силиконова четка за почистване на детските зъби. - Гъвкава и силиконова глава за четка за зъби, позволява на бебето да е удобно и безопасно почистване на зъбите, без да уврежда венците, чаша за миене на зъби за деца.Детска мека четка за зъби Изберете за вашето дете. - С чаша за зъбите и 3 сменяеми глави е възможно по-дълго да използвате детска четка за венците.Силиконова четка за зъби Тази стока е набор от детски пасти за зъби с взаимозаменяеми глави и паста за чаша, изработена от висококачествен и траен силикон и полипропиленови материали.Прорезыватель за детска четка за зъби : Нашата четка за зъби се отличава с висока производителност, но е по-разумна. детска тренировочная четка за зъби са по-безопасни и по-удобни за използване.Четка за зъби за почистване на : Практичен дизайн, предназначени за почистване на млечни зъби. - Размер : Около 11,50 X5,00 X5,00 см /4,52 X1,97 X1,97 инча детска тренировочная четка за зъби.Описаниетоваров Специална конструкция на контейнера за паста за зъби може да защити детето си и не се увредят устната кухина на бебето.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория