.

.

New
BESTOYARD Костюми за Хелоуин, 2 Комплекта, Груби Капсули Кръвта на Хелоуин, Зъби на Вампир, кучешки Зъби на Вампир, Зъби на Вампир, не мога да понасям, Зъби За Cosplay, Съоръже?

BESTOYARD Костюми за Хелоуин, 2 Комплекта, Груби Капсули Кръвта на Хелоуин, Зъби на Вампир, кучешки Зъби на Вампир, Зъби на Вампир, не мога да понасям, Зъби За Cosplay, Съоръжения

BGN 9.43

Налично
Налично

зъби С кучешки зъби на ВАМПИР С лепило : тези зъби на ужасите ще даде на децата часове на забавна страшно и рев на играта!Подходящ за cosplay, възрастни и деца.Пратката включва 2 х набор от зъбни ръкави Характеристики-Това ще бъде един отличен избор за модел на тези зъби към вашия покритие на фестивала на Хелоуин.Изработен е от висококачествена пластмаса, лесен и удобен за използване. - Цвят : сребрист. - Тези зъби на ужасите ще даде на децата часове на забавна страшно и рев игри! - Изработен от висококачествени материали, лек и удобен за употреба. - Материал : Мед.Тези зъби ще стане чудесно допълнение към вашия покритие, за да допълнят вашия кровососущий начин на Хелоуин.ИЗКУСТВЕНИ ЗЪБИ : Идеална за cosplay, възрастни и деца. - Подходящо за cosplay, възрастни и деца.Подпори за cosplay на Хелоуин : чудесно за тематични партита за Хелоуин, тържества, подаръци за партита.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория