.

.

New
PATKAW, четка за зъби за домашни любимци, 20 бр, мека четка за зъби за домашни любимци, четка за устната кухина, четка за почистване на кучета, четка за почистване на дома?

PATKAW, четка за зъби за домашни любимци, 20 бр, мека четка за зъби за домашни любимци, четка за устната кухина, четка за почистване на кучета, четка за почистване на домашни любимци, четка за зъби за домашни любимци

BGN 9.79

Налично
Налично

ЧЕТКА за устната кухина котки-мека четка за зъби ще осигури на вашия домашен любимец комфортно миене на зъбите51in - Дизайн на четка за зъби съответства на структурата на устната кухина, което е по-удобно и по-безопасно.Подходящ за кученца, йоркшир териер, чихуахуа, малки кучета и котки. - Материал : пластмаса, TPE - Цвят : синьо-бяло - Ергономична дръжка, четка за зъби не е лесно да се плъзга и пада.ГРИЖА ЗА ЗЪБИТЕ на КУЧЕТА - Дизайн на четка за зъби съответства на структурата на устната кухина, което е по-удобно и по-безопасно.Средство за ПОЧИСТВАНЕ на зъбите на кучето-пластмаса и TPE материали, четка за зъби за домашни любимци е лесно да се деформира. - Редовно почистване на зъби на вашия домашен любимец може ефективно да предотврати различни заболявания на устната кухина. - Малка глава на четка може почистване на по-дълбоките части на устата, които не са.Списък на пакетите 20 x четка за зъби за домашни любимци Характеристики - Размер : 15.Най-подходящия дизайн, подходящ за дълбоко почистване на зъби на вашия домашен любимец. - Произведен от висококачествена пластмаса, материали, TPE, които са леки и удобни.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория