.

.

New
Muior 17 Опаковки спирала гумени ленти за коса - Бесследные Спирала дъвка за коса, за жени или момичета - Без плисета, Разтеглив спирала за коса и дъвка за коса от телефо?

Muior 17 Опаковки спирала гумени ленти за коса - Бесследные Спирала дъвка за коса, за жени или момичета - Без плисета, Разтеглив спирала за коса и дъвка за коса от телефонен кабел - Ярки цветове и забавни аксесоари

BGN 2.00

Налично
Налично

Тази дъвка разпределя напрежение по всички косата, предотвратява нежелани повреди и крехкостКогато става въпрос за спирала гумени ленти за коса, колкото повече, толкова по-забавно.Независимо от това, пуснат ли те в залата, в офиса или на парти, тези гумени ленти за коса ще запази прическата си в безопасност.Но не се притеснявайте, ако пропуснете волосяную въже в гореща вода или да се възползвате сешоар с горещ въздух, тя лесно ще се върне в първоначалната си форма.Нашите спирала фиби за коса се предлагат в широка гама от нюанси и модели, така че можете да изберете стила, който най-добре отговаря на вашата индивидуалност.Закупуване на тази традиционната дъвка за коса не само практичен, но и е лесно решение на вашите главоболия, причинени от твърде тугим опашка.Той е изработен от висококачествена гума и водоустойчив материал TPU, който е добре опъната и подходяща за различни прически.Нашите спирала прически няма да оставят на косата забележими следи.Нашите дамски гумени ленти за коса са с дължина 1,5 инча.Тази дъвка за косата е не само красива и функционална, но и много е трайна и може да се използва в продължение на дълго време.Идеален начин допълват вашия кутия с аксесоари за коса.Отминали времена грозни бръчки или нередности прически, които могат да развалят ясни линии прически.Подходящ за повечето типове коса.Нашите универсални спирала дъвка за коса са идеални за всеки повод!Изработени от трайни материали, тези гумени ленти за коса не се разбиват, не спутаются и няма да навредят на косата, дори и след многократна употреба.Разнообразие от цветове и десени позволява лесно да вземете тези гумени ленти за коса за всеки, заедно или повод. ?????'? ???? ??????????? : ще стане хубав и весел подарък за всяка жена, която се грижи за косата си и иска да изглежда по най-добрия начин.Тази дъвка също се поставя в прозрачна твърда кутия за удобство за носене и съхранение, което го прави идеален избор за подарък. ??????????? ????? ???? ???? ????: Тези гумени ленти за коса са изработени от здрави и устойчиви материали, осигуряващи удобен за кацане, която не ще се плъзне и натягивать косата.За комплексно решаване на вашите нужди в грижата за косата си, изберете нашите спирала завязки за коса и винаги бъдете готови за всичко, което представя живота ви!.Нашият уникален бесследный дизайн спасява косата от бръчки и entanglements, дори и след няколко часа чорапи.Еластични ленти за коса, подходящи за подаръци, те са красиво декорирани и с високо качество, подходящи за всички, които трябва да се грижат за косата си, независимо дали са приятели, семейство или колеги.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория