.

.

New
200 Бр. Бейзболни Аксесоари за коса, Бейзболни Дъвка за коса Без гънки, гумени ленти за Коса, Бейзболни Дъвка за коса, Подаръци за мама, за Момичета, Жени, играчи и отбо?

200 Бр. Бейзболни Аксесоари за коса, Бейзболни Дъвка за коса Без гънки, гумени ленти за Коса, Бейзболни Дъвка за коса, Подаръци за мама, за Момичета, Жени, играчи и отбори, 20 Стилове

BGN 1.00

Налично
Налично

Класическата бейзболна тема : бейзболни дъвка за коса изпълнени в класически бейзбол модели и ярки цветове, които са подходящи за хора, които обичат този спорт и помагат да покаже отношението си, изискан дизайн придава привлекателност и очарование на вашето заедноРазлични стилове : вие ще получите 200 бейзбол гумени ленти за коса, които се предлагат в 20 различни стилове, във всеки стил по 10, те са бейзболна тематика с различни цветове, количеството им и стилове бяха достатъчни, за да отговарят на вашите нужди ежедневна употреба и е необходимо да се замени.Характеристики : Покажете красотата си : Фини еластични ленти за коса за спорт - това е чудесен инструмент за създаване на атмосфера на младежка енергия. Независимо от това, дълги имате коса или тънки, можете да ги използвате за създаване на различни прически.Технически характеристики : Материал : еластична тъкан Цвят : както е показано на снимката Размер : около 4x0,6 инча/10x1,5 см Опаковка включва : 200 х бейзбол каучук Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Сладки подаръци : Можете да изпратите бейзболни дъвка за коса за момичета като подаръци за семейството, приятелите, колегите си и на много други хора, те ще бъдат щастлив и изненадан, когато ще получат такива практични и красиви подаръци, които показват вашите грижи и насърчаване на развитието на вашите отношения.Цвят може леко да се различават от различни дисплеи на екрана. Като чирлидершей, можете да ги връзвам на опашка, да танцуват на музика и да демонстрира красотата си.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория