.

.

New
8 Опаковки Едноцветни и Разноцветни Дълги шифоновых ленти, Панделки за коса за момичета, Копринени Дъвка за коса, Завязки за гъста коса, ленти за cauda equina, Превръзка н?

8 Опаковки Едноцветни и Разноцветни Дълги шифоновых ленти, Панделки за коса за момичета, Копринени Дъвка за коса, Завязки за гъста коса, ленти за cauda equina, Превръзка на главата, Еластични Гумени Шалове, Ленти за

BGN 5.20

Налично
Налично

Гаранция за обслужване : да се радвате на вашия избор или ще получите парите си обратно - ние винаги се стремим да ви осигури едно незабравимо преживяване от пазаруванетоit и удобни завязки, които ще ви помогнат да се пекат кифлички, закрепят си опашка, къдрава коса, гъста или дълга коса, когато трябва да се махне косата назад, когато се прилага грим, миене на лице, приготвяне на храна.8 инча -Тегло : около 11 г / бр. 8 Опаковки едноцветни и Разноцветни дълги шифоновых ленти, панделки за коса за момичета, Копринени дъвка за коса, завязки за гъста коса, поставки за опашката, Превръзка на главата, Еластични гумени шалове, ленти за коса, аксесоари за коса 90-те години за жените и момичетата Технически характеристики : -Материал : шифон, гума. [Подходящ размер с дълги панделки за коса, за жени] : Диаметър ленти за коса за гъста коса е 8 см / 3,15 инча, и те могат да се простират до по-голям размер, за да отговарят на всички прическам и всяка възраст.Дълга лента може да бъде разделена на шифоновый шал за употреба.Всички лентови дъвка за коса са опаковани в чанта с цип като организатор за ежедневна употреба. [Богат избор от гумени ленти за коса с панделка] : Тези женски дъвка с шифоновой дълга лента, специално проектирани за коса със средна и дълга дължина по време на спорт, йога упражнения, тренировки и други occasions. [Дамски завязки за коса, обтянутые кърпа] : Те напълно не са, дизайн, обтянутый шифоновой кърпа, не се колебае и безболезнен след продължителна употреба на вашия конском опашката или гредата.Вашето удовлетворение е нашата крайна цел е, ако по някаква причина не сте доволни от нашия продукт или услуга, моля не се колебайте да ни информира за получаване на бърза помощ. -Цвят : слонова кост, розово, лилаво, зелено, жълто, синьо, тъмно синьо, черно.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория