.

.

New
Duotipa LCD-дигитайзер с докосване на екрана в събирането на Дисплей е Съвместима с Lenovo M10 Plus TB-X606 TB-X606F 10,3 Взаимозаменяеми LCD дисплей с инструменти (черен)

Duotipa LCD-дигитайзер с докосване на екрана в събирането на Дисплей е Съвместима с Lenovo M10 Plus TB-X606 TB-X606F 10,3 Взаимозаменяеми LCD дисплей с инструменти (черен)

BGN 0.67

Налично
Налично

Отбележете винтове и не забравяйте за първоначалното им разположениеТова предпазва вашия телефон от повреди при неправилно изпълнение на операцията. Използвайте подходяща отвертка, за да развиете винтовете.Моля, пробвайте екран, преди да инсталирате.Защитете на своя мобилен телефон защитно фолио за екрана. Преди инсталацията, трябва да откачите кабела на батерията или да изключите захранването на телефона.можете да видите няколко инсталационни клипове в You Tube.За инсталация е необходим професионален техник.Благодаря ви за търпението.Име на продукта : Lenovo M10 Plus TB-X606 TB-X606 F Подмяна на екрана Цвят : черен Съвместимост : Lenovo M10 Plus TB-X606 TB-x606fразмер : 10,3 Дюймаматериал : LCD дисплей Стъкло : Corning Gorilla GlasРазрешение : 1200x1920 пикселЕйупаковка : 1 x LCD дисплей, 1 x съвети за установки1.Do не дърпайте за гъвкав кабел.Ние не носим отговорност за щети, причинени от неправилна употреба. 【Функция】: Ремонт / подмяна на стар, счупен, треснувшего, повредени повреден LCD дисплей и сензорен екран.Как да защитите екрана 1.Тези винтове са с различен размер и широчина, при инсталиране на грешно място екран може да се повреди. 【Тестван】 : Всички екрани са преминали през серия от строги тестове, преди да изпратите и бяха добре опаковани.Преди да инсталирате вижте видео ръководство в You Tube. Дръжте телефона далече от магнитни материали, защото магнитни материали могат да се изтощи, ако ще да ги заедно в продължение на дълго време.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория