.

.

New
FOMIYES 30шт Ексфолианти За баня Корея Гъба Рукавица За Баня Ръкавици За Душата Хавлиени Ръкавици Ексфолианти Спа Ръкавици Ръкавици За Душата на Ексфолиращ Пилинг Рък?

FOMIYES 30шт Ексфолианти За баня Корея Гъба Рукавица За Баня Ръкавици За Душата Хавлиени Ръкавици Ексфолианти Спа Ръкавици Ръкавици За Душата на Ексфолиращ Пилинг Ръкавица За Баня Тип Ръкавици и Кърпи За Миене с Четка

BGN 0.33

Налично
Налично

Ръкавица за ексфолиране на ръцете : Изработена от материал multi-bath, ръкавица е предназначена за използване при вземането на душ - Изработена от материал многофункционална ръкавица за баня, предназначени за използване с кърпи за душата при вземане на душ.Ръкавица за ексфолиране : Универсална ръкавица за баня, изработени от материал, предназначени за къпане.Ръкавица за почистване на кожата : Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа.Пратката включва 30 х ръкавици за баня Характеристики - Цвят : Различни цветове ексфолиращи ръкавици за баня. ръкавици за душата на ексфолиращ пилинг - Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа отлепване с кърпа. Масажна ръкавица : Подходящ за хора от всички групи. ексфолиращи ръкавици за баня Ефективно удалят праха и излишната мазнина от повърхността на кожата и я освежат. - Материал : Найлон отшелушивающая ръкавица за ръце.Ръкавици за лицето : Направете на тялото гладка, като отстраните праха от повърхността на кожата и премахване на излишната мазнина от порите. - Тип ръкавици позволява лесно почистване на трудно достъпните участъци от почистването ръкавица.Ръкавици за лицето : Направете на тялото гладка, като отстраните праха от повърхността на кожата и премахване на излишната мазнина от порите. - Размер : Около 18x0,5x12 cm хавлиени ръкавици-ексфолианти.кърпи за душ с отлепване средство за тяло Може би ви е малко трудно да чисти души?Нашите ръкавици за баня ще ви помогне да отшелушить кожата на тялото и гърба, за да ги направят по-гладки, здрави и блестящи, след вземане на душ.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория