.

.

New
Hemoton 10 Бр. Кърпи за баня За Мъже Скраб За тяло, Африканска Гъба За Баня, Почистваща Четка За Кожата, Скрубер За Душата, от Скрубер за Тялото, Африканска Чиста Гъба, Скр?

Hemoton 10 Бр. Кърпи за баня За Мъже Скраб За тяло, Африканска Гъба За Баня, Почистваща Четка За Кожата, Скрубер За Душата, от Скрубер за Тялото, Африканска Чиста Гъба, Скрубер за тяло за Мъже, Африканска Парцал За

BGN 14.04

Налично
Налично

Четка за душата : Африканска гъба за баня : Приятна на допир, но е достатъчно груб, за да може кожата след всеки душ и вана беше гладка и копринена - Идеален за релаксация на мускулите, облекчаване на стреса, подобряване на кръвообращението, а също и повишаване на еластичността на вашата кожа. - Позволява лесно масаж и почистване на гърба и други трудно достъпните части на тялото с помощта на мрежа за душата.Африканско сетчатую плат може да се режат на всеки размер, може миене на чинии, миене на чаши, скрубер за тяло в банята.скрубер за душ с мрежа Задни скрубер е направен от добър материал chinlon, трайни и трайни за дълго използване.Африканска мрежа за миене на съдове : хората от всички възрасти, дръжте тази моющую машина за цялото тяло в банята, душ или наблизо, за да го използвате по всяко време, когато ви е необходим.Четка за тяло, за вана : Премахва замърсяване, премахва излишните мазнини, подобрява кръвообращението и здравето на кожата. - Лесен достъп до цялата тялото си, например, за да търка гърба си, и да защити кожата от увреждане. - Тел за тялото идеален размер за мъже и жени за употреба в банята.Скрубер за гърба в банята : Използвайте скрубер за гърба за труднодостъпни зони на тялото, сигурен и издръжлив, служител на целия срок на служба.Скрубер за душата, за тялото, за да поддържа здравето на вашата кожа.Списък на пакетите 10 x Скрубери, за душ с мрежа Характеристики -Материал : четка за тяло Chinlon за баня -Цвят : Син африканска гъба -Размер : 80,00 X30,00 X0,10 см / 31,44 X11,79 X0 отшелушивающее кърпи за баня. - Помага на кожата да диша свободно и да усвоява нови хранителни вещества.Африканска мрежа за миене на съдове : хората от всички възрасти, дръжте тази моющую машина за цялото тяло в банята, душ или наблизо, за да го използвате по всяко време, когато ви е необходим.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория