.

.

New
Отшелушивающее Кърпи за баня Rabikity, Двухсекционный Синьо-черно Чистач, Двустранно скребущее Кърпа с дръжка, с функция за масаж и почистване, Подходящ за душа, на мъж?

Отшелушивающее Кърпи за баня Rabikity, Двухсекционный Синьо-черно Чистач, Двустранно скребущее Кърпа с дръжка, с функция за масаж и почистване, Подходящ за душа, на мъже и жени

BGN 3.33

Налично
Налично

Може да се използва със съответния брой гел за душ в банята, ефектът ще бъде по-добреМоже да се използва със съответния брой гел за душ в банята, ефектът ще бъде по-добре. ⚪Опаковъчен лист : два ексфолиращи хавлиени кърпи.19 В), е достатъчна и подходяща дължина може да отговори на вашите ежедневни нужди за къпане, и си удобни почистени от кератин на гърба си.Грапава текстура позволява по-добро премахване на замърсяванията от кожата и помассировать всеки инч от кожата. Препоръчва се накисва кърпи за баня в топла вода за две-три минути преди първата употреба, че то да стане по-мек. 【Перфектен размер】 Размер кърпи за миене на гърба : 98*10.Той може напълно да изчистите кожата си и направи дълбок пилинг, ефективно премахване на прах, мазнини, мъртви кожни клетки и замърсяване по кожата, както и да направи кожата ви гладка и здрава. ⚪ Отшелушивающее кърпи за баня от две части може да отговори на различните нужди на душата. 【Различни текстури и от двете страни】 От една страна се използва текстура, подобна на люфу, която може да е дълбоко почистване и отшелушивать.Микрофибър се прилага от една страна за меко почистване на кожата. 【Висококачествени кърпи за баня】Това кърпи за баня, изработени от най-високо качество на човешкия коприна 500 D, специално разработен за беля, трайни, може по-дълбоко почистване на кожата и да се улесни циркулацията на кръвта. Не се препоръчва за бебета и не използвайте хавлиени кърпи на лицето и чувствителни зони.【Перфектен размер】 Размер кърпи за миене на гърба : 98*10. ⚪Размер на продукта : 98*10. 【Уникален дизайн】 Дизайн с дръжка позволява лесно почистване на различни детайли на кожата, а също така може да се мотае, да изсъхне. 【Уникален дизайн】 Дизайн с дръжка позволява лесно почистване на различни детайли на кожата, а също така може да се мотае, да изсъхне.Микрофибър се прилага от една страна за меко почистване на кожата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория