.

.

New
2 БР. Нов Спа Пилинг За Ексфолиране на Бани, Ултра Мека Гъба за душ за тяло, 3D подобно на гъба, Четка за душ за премахване на мъртвата кожа, подходящ за възрастни, деца ?

2 БР. Нов Спа Пилинг За Ексфолиране на Бани, Ултра Мека Гъба за душ за тяло, 3D подобно на гъба, Четка за душ за премахване на мъртвата кожа, подходящ за възрастни, деца и бременни жени-Син + сив

BGN 4.53

Налично
Налично

Гъба се използва за дългосрочна заличаване часова ороговевшей на кожата и петна 【Голям размер】 Ултра мека гъба за душ за баня размер 5.【Удобна】 Гъба, мека вода, може да бъде раскатана по желание.Естествено прочистване за поддържане на вашата кожа по-мека, блестяща и здрава.Гъба за вана-големи от обикновените, които обхващат по-голяма площ от тялото, и по-ефективен за използване.Гъба за душ дават на децата си приятни усещания.Дълбоко бързо ексфолиране, без дразнене или увреждане на кожата. 【Материал】 е Изработена от меки и порести материали. 【Начин на приложение】 просто да легна известно време във вода, не използвайте сапун, обтриване на тялото с вода с помощта на гъба, и след употреба кожата ви ще стане влажна и гладка, която искате постоянно отшелушивать. стават твърди, след като изсъхне, омекотени след накисване във вода, ние ви съветваме да пяна и внимателно ги и се изсушава след всяко използване, така че те да останат чисти.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория