.

.

New
Скрубер за Задната част на Душата, Четка За Задната Част на Тялото си с Топка за Душата, Окото, Подвесная, Сверхмягкая, подобно на гъба, Пластмасов, С Дълга Дръжка, Ск?

Скрубер за Задната част на Душата, Четка За Задната Част на Тялото си с Топка за Душата, Окото, Подвесная, Сверхмягкая, подобно на гъба, Пластмасов, С Дълга Дръжка, Скрубер за Задната част на Душата ( 1)

BGN 12.04

Налично
Налично

【Широко приложение】 Порести топчета тази четка с дълга дръжка за вана мек, може да се използва не само за почистване на гърба, но и за ръцете, краката и т32 инча Тегло : 130 грама на Помещение включва : 1 * Четка за баня с топки. Той има дълга дръжка, така че те лесно да се почистват гърба.Порести топчета-мека и няма да навреди на вашата кожа. Плътна мрежа, които мехури и осигуряване на комфортна баня. 【Дизайн с дълга дръжка】 Дизайн с дълга дръжка, тази химикалка четка за баня позволява лесно измиване на гърба на себе си.Нашата четка-топчета за вана ще ви помогне в това. В комплекта са включени въже за лесно закачане след употреба. Мека гъба във формата на топчета, може да се използва за щадящо скрабирования.Характеристики : 1. 【Бързото избиване на】Тази четка-топчета за вана пяна гъсто и деликатно, много мека, не дразни кожата, прави къпането по-комфортно. 【Дизайн с дълга дръжка】 Дизайн с дълга дръжка, тази химикалка четка за баня позволява лесно измиване на гърба на себе си. 44 cm /17,32 инча.Дръжката е достатъчно дълга, за да може да се достигне до гърба. 【Удобно съхранение】Дръжка на тази химикалка четки за баня отговаря на ергономичност, а в края има шнур, който е удобен за назначени и съхранява., Описание : все още притеснява това, че не може да достигне до задната част на тялото?И нека ти почешут гърба.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория