.

.

New
FOMIYES 9 Бр. Топчета за вана с Лед, Детска Присыпка, Издувам За Баня, Издувам За Тяло, Гъба от Гъба за Грим, Отшелушивающая Гъба за Душ, Впитывающая Гъба за Тяло, Отшелуши?

FOMIYES 9 Бр. Топчета за вана с Лед, Детска Присыпка, Издувам За Баня, Издувам За Тяло, Гъба от Гъба за Грим, Отшелушивающая Гъба за Душ, Впитывающая Гъба за Тяло, Отшелушивающая гъба за Душ, Гъба за къпане, Топчета

BGN 12.92

Налично
Налично

Информация за продукта Лаффа С быстросохнущей вкара конструкция и е лесен за използване, наистина са чудесни аксесоари за бани на изборГЪБА-СКРАБ ЗА тяло - Удобни гъба за вана с гъста мрежа, които се комбинират с някоя гел за душ или сапун и вода, може да се образува богата на мехурчета, които ви помагат отшелушивать кожата и да почистват порите. - Има 2 вида гъби за къпане, долна конична част е изработена от гъба, която на допир е мека, а горната част е изработена от качествена пластмаса, която е добре люспи на разстояние и е добър помощник при къпане в детската ванночке.Мъжки душ-ГЕЛ - с Перфектен размер, подходящи за ръка на възрастен и детски тела, вече не се тревожи за това, което гъба выскользнет от вашите ръце.Пуховка за грим - с перфектен размер, подходящи за ръка на възрастен и тялото на детето, повече не се притеснявайте за това, което гъба выскользнет от вашите ръце. - Топка за къпане в сладоледа е снабден с ръчно с въже, която може да се мотае и подсушете след употреба на гъби основната коняк. отшелушивающая вана Този предмет представлява практичен топчета за душ, който е изработен от полиетилен и може да се комбинира с гел за душ и сапун, за да получите наситен крем за цялостно почистване на кожата на тялото, без да си никакви щети.ЧИСТО СРЕДСТВО ЗА ИЗМИВАНЕ на ТЯЛОТО - КРАТНО ПРИЛОЖЕНИЕ : Нашите тела за тяло с люфой образуват гъста пяна с някакъв гел за душ или сапун и вода, които нежно ексфолиране, пречиства порите и подобрява кръвообращението.Пратката включва 9 х топки за вана Характеристики - Размер : 20,00 X14,00 X8,00 см/7,86 X5,50 X3,14 инча гъба за баня. - Тази гъба топчета за вана е с форма на сладолед, прекрасна форма е много креативна, красива и практична, така че вие или вашето дете можете с удоволствие да се насладят на процеса на къпане с гъби-пуфиками.Скрубер за тяло с луфа Окото гъба също така ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на душ.Мъжки душ-ГЕЛ - с Перфектен размер, подходящи за ръка на възрастен и детски тела, вече не се тревожи за това, което гъба выскользнет от вашите ръце.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория