.

.

New
Гъба За баня Alipis, 9 бр., Цвят Тъмна Гъба, Гъба, Решетки За Баня, Хоп, Топки За Къпане, Възрастни, Цветя, Душ За Тяло + Зелено-Червено Четка за почистване, Сменяемая за Скр?

Гъба За баня Alipis, 9 бр., Цвят Тъмна Гъба, Гъба, Решетки За Баня, Хоп, Топки За Къпане, Възрастни, Цветя, Душ За Тяло + Зелено-Червено Четка за почистване, Сменяемая за Скрубери, Чистач, Окото цвят Каки, Гъба с помпоном

BGN 3.33

Налично
Налично

Гъба за баня : Просто нанесете душ гел или на сапун за топка за баня, напълно да изчистите кожата на тялото, без да я повредиГъба от люфы за тялото, Мек и приятен на допир топчета за вана. - Размер : Около 12 x 12 x 12 см Нето на топката. - Можете да отшелушивать, почистване, успокоява кожата с помощта на сапун за измиване на тялото care или гел за душ, когато намыливаете облегалката на пречистване за душата.Дюза за душата : Можете да отшелушивать, почистване, успокоява кожата с помощта на сапун за измиване на тялото care или гел за душ по време на намывки.Скраб от люфы за баня : дизайн дантела за скраб от гъба за баня не заема място. - Материал : Найлонова Скрубер за тялото.Пратката включва 9 топки за вана Характеристики - Цвят : зелен + Хакове + тъмно-червена дъвка за душата. - Просто нанесете душ гел или на сапун за топка за баня, напълно да изчистите кожата на тялото, без да причиняват никаква вреда мочалке за тяло skin body.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория