.

.

New
FOMIYES 2 бр. Топчета за Вана, Скрубер за измиване на Тялото, Скрубер за прочистване на тялото, Гъба, Luffa, Скрубер За Тялото, Топки за измиване на тялото, Преносими Топки З?

FOMIYES 2 бр. Топчета за Вана, Скрубер за измиване на Тялото, Скрубер за прочистване на тялото, Гъба, Luffa, Скрубер За Тялото, Топки за измиване на тялото, Преносими Топки За Измиване на Тялото, Тела За Баня, Цветни

BGN 4.80

Налично
Налично

Обилно пенка, нежна и почиства тялото сиОбилно пенка, нежна и почиства тялото си.Може да бъде окачен дизайн, удобен за съхранение и проветряване на гърба на гъба.Мультяшные рисунки на животни, пълни с детския интерес, вашето дете ще се влюби в луфа от люфы за душата.Душ : Спондж от люфы за баня - Купете топки за вана анимационни форми за семейството си, полезни и гигиеничные. - Еластично и комфортно усещане за допир ще ви даде приятно усещане от плуването.Гъба за почистване на : Топчета за вана е изработена от висококачествен материал, който е безопасна за употреба и не се драска.Душ : Спондж от люфы за баня - Купете топки за вана анимационни форми за семейството си, полезни и гигиеничные. - Те могат да създават гъсти мехурчета, като ви помага ефективно за изчистване на тялото си.Симпатична гъба за душ : Мека на допир, но е достатъчно груб, за да придадат на кожата отшелушивающую текстура. - Купете топки за вана анимационни форми, за семейството, здравословно и гигиеничную детска гъба за къпане. - Леки и преносими, можете да ги вземете със себе си при пътуване и да се използват без много усилия.Мультяшные гъба за душ : Прекрасно качество на изработка осигурява добър ефект почистване и дълъг живот. - Цвят : розово-лилава детска гъба за баня от люфы -Тя е изработена от фина обработка, за да се гарантира практичност и дълготрайност.Мультяшные гъба за душ : Прекрасно качество на изработка осигурява добър ефект почистване и дълъг живот.Ще се радвате на този cartoony мрежест хоп.Описание на продукта Детска гъба за баня - чудесен избор за вашите приятели и семейства, за да им се радвате.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория