.

.

New
Ipetboom 1 бр. Игрушечное гнездо за Хамстер, Хамак, за меки играчки, Плюшени Хамак, Аксесоари за Чинчила, Морско Свинче, Таралеж, Къща, Аксесоари за Гнездо на Малки Животн?

Ipetboom 1 бр. Игрушечное гнездо за Хамстер, Хамак, за меки играчки, Плюшени Хамак, Аксесоари за Чинчила, Морско Свинче, Таралеж, Къща, Аксесоари за Гнездо на Малки Животни, Топъл Дом, Гнездо за Хамстер, Синьо

BGN 11.73

Налично
Налично

- Удобното и топло гнездо за хамстер, протеини, мишки и други дребни животни хомячье убежищеНосилката за МОРСКО свинче - Изработена от безопасни материали, здрава и трайна, няма да навреди на вашия домашен любимец.Информация за стоки в дома ви може да бъде на дивана, на леглото, колата или в други места, които ви харесват. облекло за хамстери - С това гнездышком за домашни любимци няма да се притеснявате за това, че вашето кученце няма къде да играе, да спи и да си почине.КОШЧЕ ЗА МАЛКИ ЖИВОТНИ - в този гнездышке за сън вашият домашен любимец се чувства топло и комфортно.ПЛЮШЕНИ ДОМАШНИ ЖИВОТНИ - са идеални за дивана, легло за домашни любимци, автомобили или за пътуване на открито.ПОДЛОЖКА ЗА СЪН "ТАРАЛЕЖ" - компактен и лек от теглото, удобно за носене на улицата.Пратката включва 1 х жак за домашни любимци Характеристики -Материал : Памучен плат аксесоари за чинчила - Изработен от удобен материал, той осигурява добър сън на вашия домашен любимец и удобни ежедневни дейности. - Също така се използва в стаята или на пода, за вашия домашен любимец е удобно и топло в хомячьей кожите.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория