.

.

New
1 Бр. гребен за мъже и Жени, Домашна Преносима Масажна четка за коса за дълга Коса, Коса, За Кратко, персонализиран Подарък, Гребен за коса (Цвят: A, размер: 20 * 4.8 * 1 . 6 cm)

1 Бр. гребен за мъже и Жени, Домашна Преносима Масажна четка за коса за дълга Коса, Коса, За Кратко, персонализиран Подарък, Гребен за коса (Цвят: A, размер: 20 * 4.8 * 1 . 6 cm)

BGN 294.45

Налично
Налично

Умело изпълнена, слой след слой, с помощта на традиционни техники за стенопис за постигане на вечна красота.Зъбите са гребени не са плътни и не е рядко, че намалява дърпа и крехкост на косата.Умело изпълнена, слой след слой, с помощта на традиционни техники за стенопис за постигане на вечна красота.Гладка U-образна слот за зъби не засяда, без коса, висящи, лесно разресването и спутывать;.Моля, обърнете се към самия продукт.Линия на обратната страна на гребени съответства на извивката на дланта за по-удобно захващане.Моля, обърнете се към самия продукт.Линия на обратната страна на гребени съответства на извивката на дланта за по-удобно захващане. Гладки и заоблени на върховете на зъбите се грижат за кожата на главата и косата.Зъбите са гребени не са плътни и не е рядко, че намалява дърпа и крехкост на косата. 6 см Цвят : като на изображенииупаковка включва : 1 наставка-гребен (други стоки в комплекта не са включени) Съвет : Моля, оставяйте малко отклонение от ръчно измерване. Гладки и заоблени на върховете на зъбите се грижат за кожата на главата и косата.Поради разликите между монитора, изображението може да не отразяват действителните цветове на продукта.

Подробности

20*4.8*1. 6cm:
Color:
as pictured
Package includes:
1 brush head comb (other products not included)
hint:
Please allow slight deviation due to manual measurement.:
Due to differences between monitors, pictures may not reflect the actual colors of the item. Please refer to the actual product.:
Due to differences between monitors, pictures may not reflect the actual colors of the item. Please refer to the actual product. :
Новинка

Подобни продукти в категория